Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Καρδιακή προσβολή ο Τορέινς

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο αμερικανός μπασκετμπολίστας Μικχέιλ Τορέινς, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακαμπί Τελ Αβίβ! Ο Τορέινς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης σε γήπεδο της Φλόριντα και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή!
Ο Τορέινς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο Blake Memorial στο Μπράντεντον της Φλόριντα αλλά οι γιατροί δεν μπορούν να εκτιμήσουν ακόμη την πορεία της υγείας του. Ο Τορέινς το καλοκαίρι του 2009 σε εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί είχε διαπιστωθεί ότι έχει μεγαλύτερη σε μέγεθος καρδιά από το κανονικό. Το φετινό καλοκαίρι περίμενε να επιλεγεί στο ντραφτ του ΝΒΑ προερχόμενος από μία σεζόν με 15,6 πόντους μέσο όρο αλλά αυτό δεν συνέβη. Συμμετείχε στο σάμερ-λιγκ με τους Μαιάμι Χιτ αλλά τελικά συμφώνησε με τη Μακαμπί Τελ Αβίβ.
Ο προπονητής της ομάδας του Ισραήλ ενημερώθηκε για τα άσχημα νέα ενώ βρίσκεται στο Ζαντάρ της Κροατίας με την Εθνική Ρωσίας. «Προσευχόμαστε για τη ζωή του» δήλωσε ο Ισραηλινοαμερικανός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails