Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Στα... δικαστήρια Κένταλ-Μαρούσι

Πρόσωπο της ημέρας είναι στο Βανκούβερ του Καναδά ο διεθνής σέντερ Λιβόν Κένταλ ο οποίος θα αγωνισθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Τουρκίας με αντίπαλο την Κίνα, ακριβώς οκτώ χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του σε μπασκετικό γήπεδο στη γεννέτειρά του. Μάλιστα, συμπληρώνονται και οκτώ χρόνια από τη συναυλία του τραγουδιστή Λιβόν Χελμ (λογω του οποίου ο πατέρας του Κένταλ έδωσε στον γιό του το όνομα Λιβόν) στην ίδια πόλη. Ο Κένταλ έδωσε μεγάλη συνέντευξη σε εφημερίδα του Βανκούβερ όπου μεταξύ άλλων έκανε και εκτενή αναφορά στην τριετή παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα αποκαλύπτοντας ότι είναι απλήρωτος απο το Μαρούσι εδώ και επτά μήνες και πως οι... διαφορές των δύο πλευρών να λυθούν στα δικαστήρια!
"Τα δύο πρώτα χρόνια στην Ελλάδα όταν έπαιξα στον Πανιώνιο ήταν καλά, αλλά η περσινή σεζόν στο Μαρούσι ήταν πολύ δύσκολη γιατί πληρώθηκα μόλις τους τρεις από τους δέκα μισθούς. Πλέον το πιο πιθανό είναι να "τραβήξω" το Μαρούσι στα δικαστήρια για να πάρω τα χρωστούμενα", δήλωσε ο Κένταλ.
Ο Καναδός σέντερ αποκάλυψε ότι έχει προτάσεις από ισπανικές κυρίως ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά σημαντικό ρόλο στο ποιά ομάδα θα επιλέξει για επόμενο σταθμό της καριέρας του θα παίξουν όχι τα χρήματα αλλά... "να πάω σε μία ομάδα όπου θα έχω χρόνο συμμετοχής αλλά και τη μικρότερη δυνατή πίεση, όπως επίσης και έναν προπονητή που θα μπορεί να καταλαβαίνει την προσωπικότητά μου", τόνισε ο Κένταλ προσθέτοντας με νόημα: "Στην καριέρα μου στην Ελλάδα δούλεψα με ορισμένους ιδιαίτερα παθιασμένους Σέρβους προπονητές με τους οποίους η αλήθεια είναι δεν είχα και τις καλύτερες των σχέσεων επειδή αντιδρούσαν στον "μποέμ" χαρακτήρα μου και δεν κοίταζαν την προσπάθειά μου στο γήπεδο..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails