Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Νοκ-άουτ Μπομπουά και Ατσούρ

Ο Γάλλος γκαρντ Ροντρίγκ Μπομπουά και ο Τούρκος γκαρντ Ενγκίν Ατσούρ είναι τα πρώτα… θύματα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Τουρκίας καθώς τραυματίστηκαν και θα χάσουν το μεγάλο ραντεβού. Οι τραυματισμοί αμφότερων των παικτών ήταν ιδιαιτέρως σοβαροί καθώς ο Μπομπουά έσπασε το πόδι του στην προπόνηση πριν το φιλικό με την Τυνησία και ο Ατσούρ έπαθε ρήξη αχίλλειου τένοντα!
Ο Ροντρίγκ Μπομπουά ο οποίος από την περσινή σεζόν αγωνίζεται στο ΝΒΑ και στους Ντάλας Μάβερικς έσπασε το πόδι του στην τελευταία προπόνηση των «τρικολόρ» πριν το πρώτο επίσημο φιλικό με την Τυνησία στο Πο. Ηδη βρίσκεται στις ΗΠΑ και εξετάζεται από τους γιατρούς των Μάβερικς και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει τουλάχιστον για τρεις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Η απουσία του Μπομπουά έρχεται να προστεθεί στις ήδη πολλές και σημαντικές για τους Γάλλους που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ακόμη τους Τόνι Πάρκερ, Ρόνι Τουριάφ αλλά και τον Γιοακίμ Νοά.
Ακόμη πιο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Τούρκου γκαρντ της Μπεσικτάς Ενγκίν Ατσούρ κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας της χώρας του με τη Νέα Ζηλανδία για το τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Ο Ατσούρ έπαθε ρήξη αχίλλειου τένοντα και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εγχείριση που αναμένεται να τον κρατήσει τουλάχιστον για έξι μήνες εκτός δράσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails