Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ανω-κάτω το Πουέρτο Ρίκο

Ανω-κάτω (τι πρωτότυπο…) έγινε το Πουέρτο Ρίκο μόλις 10 μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Τουρκίας. Οι δύο βετεράνοι παίκτες της ομάδας Κριστιάν Νταλμάου και Λάρι Αγιούσο αρνήθηκαν να ταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας για τη Γερμανία όπου στις 21 και 22 Αυγούστου το Πουέρτο Ρίκο θα αντιμετωπίσει σε φιλικά τη Γερμανία επειδή τσακώθηκαν με τον προπονητή της ομάδας Μανουέλ Σιντρόν!
Αγιούσο και Νταλμάου, οι βετεράνοι Πορτορικάνοι (33 και 35 ετών αντίστοιχα) επισήμως αναφέρεται ότι παραπονέθηκαν στον Σιντρόν για τη μικρή χρονικά συμμετοχή τους στα φιλικά προετοιμασίας ζητώντας να έχουν πιο ενεργό ρόλο στους αγώνες. Ανεπισήμως πάντως λέγεται ότι οι δύο παίκτες «επαναστάτησαν» κατά του προπονητή τους και μάλιστα τσακώθηκαν πολύ άσχημα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων των προηγούμενων ημερών με αποτέλεσμα να αποκλεισθούν από τη 12αδα στην οποία είχαν επισήμως συμπεριληφθεί πριν από μία εβδομάδα.
Οσο για τους αντικαταστάτες τους; Ο Γκιγιέρμο Ντίαζ ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ιταλική Καζέρτα και ο Ντέιβιντ Ουέρτας της Πιράτας θα είναι οι δύο παίκτες που θα πάρουν τις θέσεις τους στην τελική 12αδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails