Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

"Εκλεισε" στη Μακαμπί ο "Σόφο"

Τελειωμένη θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες του greekbball από το Ισραήλ η συμφωνία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη με τη Μακαμπί Τελ Αβίβ. Ο εκ των μεγαλομετόχων της "ομάδας του λαού" Ντέιβιντ Φέντερμαν και ο μάνατζερ της Μακαμπί Γκάι Γκούντες βρίσκονται από το πρωί στη Λευκωσία προκειμένου να συζητήσουν με τον "Σόφο" και τον μάνατζέρ του τις τελευταίες λεπτομέρειες αλλά και να υπογραφούν τα συμβόλαια με τον διεθνή Ελληνα σέντερ. (ακριβώς μία ώρα αργότερα από το συγκεκριμένο post η Μακαμπί ανακοίνωσε την απόκτησή του).
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μακαμπί πρότεινε διετές συμβόλαιο (με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο) στον Σχορτσιανίτη, πρόταση την οποία ο baby shaq αποδέχεται και ίσως και εντός της ημέρας ανακοινωθεί η συμφωνία. Ενδέχεται, δε, κάποια στιγμή μέσα στη μέρα ο Σχορτσιανίτης να συνομιλήσει με τον προπονητή της Μακαμπί αλλά και της Εθνικής Ρωσίας Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για το τετραεθνές τουρνουά

3 σχόλια:

  1. Καλορίζικος!
    Μπορεί με το Γκέρσον να μην απέδωσε, αλλά με το Μπλατ θα είναι καλύτερος.

    υ.γ. Εγώ πάντως, είχα ψηφίσα Μπλατ κι όχι Ντούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Mak
    Προφανώς είχες ψηφίσει στο "καταλληλότερος διάδοχος του Γιαννάκη"...
    Ο Σοφοκλής έχει (μία ακόμη) ευκαιρία με τον Μπλατ. Το κακό είναι πως γυμναστής της Μακαμπί παραμένει ο "Χάρι Πότερ" (κατά κόσμο Κοβάλσκι, με ότι αυτό συνεπάγεται...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι...συν οτι ειχα ψηφισει & εγω τον Μπλατ..
    Μπορει ο γυμναστης να ειναι ο ''Χαρι Ποτερ'',ωστοσο θεωρω οτι ο Μπλατ εχει χαρισμα στην επικοινωνια & την ανθρωπινη επαφη & θα κερδισει με τον τροπο του τον Σοφο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails