Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Το ροζ σκάνδαλο που "διέλυσε" τους Καβς!

Όλα τα είχε η υπόθεση του ΛεΜπρον Τζέιμς και του αποκλεισμού των Κλίβελαντ Καβαλίερς (του) από τη συνέχεια των πλέι-οφ, η ροζ ιστορία (και τι ιστορία…) έλλειπε. Όπως λοιπόν ανέφερε γνωστό «κουτσομπολίστικο» site στις ΗΠΑ ένας από τους λόγους της αποτυχίας του King και των Καβς ήταν οι άσχημες σχέσεις του ΛεΜπρον με τον συμπαίκτη του Ντελόντε Ουέστ με αποτέλεσμα οι δυο τους να τσακωθούν. Και ο λόγος; Όπως αναφέρει το… ρεπορτάζ είχε να κάνει με την ερωτική σχέση που διατηρούσε εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Ουέστ με τη… μητέρα του ΛεΜπρον, Γκλόρια!
Όπως αναφέρεται λοιπόν στο ρεπορτάζ επικαλούμενο πληροφορίες από ανθρώπους που εργάζονται στην έδρα των Καβς Quicken Loans Arena η Γκλόρια Τζέιμς και ο Ντελόντε Ουέστ είχαν σχέση αρκετές εβδομάδες και μάλιστα εθεάθησαν να βγαίνουν μετά από ένα ματς με τους Σέλτικς αγκαλιά από το γήπεδο! Το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο ΛεΜπρον έμαθε τα… μαντάτα πριν από τον 4ο αγώνα της σειράς με τους Σέλτικς (αγώνα στον οποίο οι Καβς έχασαν στη Βοστώνη και δύο μέρες αργότερα διασύρθηκαν εντός έδρας με 88-120) και έκανε άνω-κάτω την ομάδα.
Τώρα το πόσο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ απέχει ή όχι από την αλήθεια είναι ένα άλλο θέμα...

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι είναι κακοπροαίρετο hoax, κι αν κρίνουμε από τη ποιότητα του site που το έβγαλε, μάλλον είναι ψέμα. Αν και το πιο σημαντικό επιχείρημα θα ήταν: Πως είναι δυνατόν να πάει κάποια με τον Delonte!?!?!

    http://thehoopdoctors.com/online/wp-content/uploads/delontedepression.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί "στρατηγέ" μου (εκ του general...). Μια χαρά (χάλια) παιδί είναι ο Δελόντιος... Δεν είναι απλά hoax, αλλά ο ορισμός του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails