Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

"Αλλος για Χίο τράβηξε -πήγε- κι άλλος για..."

Που να τελειώσει και η σεζόν… Ακόμη δεν μπήκαμε στους τελικούς των πλέι-οφ και ήδη τα πρώτα δυνατά σενάρια μεταγραφών άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Το… άσχημο όμως είναι πως σχεδόν όλα μέχρι στιγμής αφορούν σε αποχωρήσεις από ελληνικές ομάδες και πιο συγκεκριμένα από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Πέκοβιτς, Τεοντόσιτς, Κλέιζα, Μπέβερλι, Σχορτσιανίτης αλλά και Τσίλντρες βρίσκονται στο προσκήνιο ενόψει ενός καλοκαιριού που αναμένεται ιδιαίτερα θερμό.
Αρχή με το… σήριαλ Πέκοβιτς το οποίο προέκυψε (όχι και ξαφνικά…) την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του φάιναλ-φορ με τις δηλώσεις του GM των Μινεσότα Τίμπεργουλβς περί «συμφωνίας» και την «καπάκι» διάψευση του παίκτη. Σήμερα όμως ήρθε να προστεθεί η δήλωση του μάνατζερ του παίκτη Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως ο «Πέκο» ότι ώρα θέλει φεύγει από τον Παναθηναϊκό για το ΝΒΑ. «Ο Πέκοβιτς έχει όρο στο συμβόλαιό του να πληρώσει buy out για να πάει σε ομάδα του ΝΒΑ. Αυτό το buy out είναι ανεκτό από κάθε ομάδα του ΝΒΑ. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Μινεσότα αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο Ραζνάτοβιτς ανάβοντας ξανά φωτιές εκτός και αν με τον τρόπο αυτό θέλει να… πιέσει τον Παναθηναϊκό.
Στον Ολυμπιακό λέγεται ότι η Ρεάλ έχει προτείνει στον Μίλος Τεοντόσιτς τετραετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 8 εκατομμύρια ευρώ (2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) και είναι μάλιστα διατεθειμένη να πληρώσει το καλοκαίρι το buy out του παίκτη (1,3 εκατομμύρια ευρώ) στον Ολυμπιακό αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2012.
Στο Ντένβερ μετά την αποτυχία στα πλέι-οφ ορέγονται ξανά τον Λίνας Κλέιζα ο οποίος έχει οψιόν το καλοκαίρι για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό ενώ ήδη ξεκίνησαν οι καθιερωμένες… φήμες περί επιστροφής του Τζος Τσίλντρες στο ΝΒΑ είτε για την πρώην ομάδα του, τους Ατλάντα Χοκς είτε για τους Νιου Γιορκ Νικς που ετοιμάζουν… αναδόμηση. Τέλος, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναμένεται να ταξιδέψει και ο αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού Πάτρικ Μπέβερλι τον οποίο θέλει ο Πατ Ράιλι στους Μαιάμι Χιτ (τον είχαν επιλέξει στο ντραφτ πριν ένα χρόνο) εντυπωσιασμένος από τις αμυντικές του επιδόσεις.
Στα παραπάνω προσθέστε και το (εντονότατο) φλερτ των Λος Αντζελες Κλίπερς με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο οποίος μάλιστα δείχνει αποφασισμένος να κυνηγήσει το καλοκαίρι (που λήγει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό) το όνειρο του ΝΒΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails