Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ο εφιάλτης του Τζουάν Χάουαρντ

Έναν εφιάλτη ανάλογο με αυτό που ζουν πρωταγωνιστές ταινιών θρίλερ του Χόλιγουντ ζούσε εδώ και αρκετά χρόνια η οικογένεια του 37χρονου βετεράνου ΝΒΑερ Τζουάν Χάουαρντ ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε δεχόταν απειλές για τη ζωή τόσο τη δική του όσο και όλων των μελών της οικογένειά του από έναν μανιακό Βοστωνέζο!
Ενας ψυχωτικός κάτοικος της Βοστώνης ονόματι Ραμάλ Στίνσον, 30 ετών, συνελήφθη λοιπόν από την αστυνομία ύστερα από οργανωμένο σχέδιο καθώς αποδείχθηκε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εδώ και αρκετά χρόνια απειλούσε με τηλεφωνήματα την οικογένεια του Χάουαρντ ζητώντας τους, για να μην τους… σκοτώσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων!
«Το έκανε αυτό εδώ και χρόνια. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν μίλησε με τον Τζουάν, ποτέ δεν συναντήθηκε μαζί του αλλά ήταν μανιακός με τη ζωή μας», δήλωσε η σύζυγος του Χάουαρντ, Τζενιν Χάουαρντ προσθέτοντας: «Ερχόταν στα παιχνίδια του Τζουάν, με έστελνε με ταχυδρομείο διάφορα… δώρα και άφηνε απειλητικά μηνύματα. Για το λόγο αυτό και προσλάβαμε έξτρα ασφάλεια με σεκιούριτι ώστε να νοιώθουμε ασφαλείς. Όπως και να ‘χει όμως η όλη κατάσταση προκαλούσε νευρικότητα σε όλη την οικογένεια» κατέληξε.
Ο Στίνσον ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη επικαλέσθηκε ψυχολογικά προβλήματα και «κλείσθηκε» σε νευρολογική κλινική για τις επόμενες 20 ημέρες προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του από ειδικούς. Όπως έγινε γνωστό, δε, η 12χρονη κόρη του «μανιακού» έμενε κατά καιρούς στο σπίτι της οικογένειας του Τζουάν Χάουαρντ στο Χιούστον αφού την είχε κάνει με την αδερφή της γυναίκας του Τζουάν, Τζενίν αλλά στις 22 Μαρτίου 2010 τηλεφώνησε στο σπίτι της οικογένειας και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails