Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο ΛεΜπρον, οι Νικς και οι μετοχές στο MSG

Μία διαφορετική προσέγγιση διανθισμένη και inside πληροφορίες που έχει χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Μάικλ Οζάνιαν του έγκυρου οικονομικού περιοδικού Forbes για να… στείλει από τώρα τον ΛεΜπρον Τζέιμς στους Νιου Γιορκ Νικς. Ο Οζάνιαν ο οποίος πέρυσι είχε αποκαλύψει την εμπλοκή Κινέζων επενδυτών στους Καβς φέτος υποστηρίζει ότι ο «King» θα γίνει «Νικερμπόκερ» για καθαρά οικονομικούς λόγους.
Όπως αναφέρει λοιπόν στο τελευταίο του post στην ηλεκτρονική έκδοση του Forbes, ο Οζάνιαν υποστηρίζει τα εξής: «Πέρυσι σας αποκάλυψα για την πώληση του 15% των Κλίβελαντ Καβαλίερς και της Κουίκεν Λόουνς Αρένα σε Κινέζους Επενδυτές κάτι που σήμαινε ότι ο ΛεΜπρον θα γινόταν free agent. Τώρα σας αποκαλύπτω ότι ο Τζέιμς θα πάει στους Νικς οι οποίοι από τον περασμένο Ιανουάριο έγιναν η πρώτη ομάδα που μπορεί να χρησιμοποιήσει τις μετοχές της ως «χρήματα». Και εξηγεί παρακάτω ο Οζάνιαν…
«Οι Νικς δεν μπορούν να πληρώσουν τον Τζέιμς με μετοχές του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν αφού κάτι τέτοιο θα σήμαινε παραβίαση των κανονισμών της λίγκας του ΝΒΑ. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Τζέιμς από το να… αγοράσει μετοχές του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν με τα χρήματά του. Αυτό θα σημαίνει ότι ο Τζέιμς θα επιδιώξει επιτυχίες για τους Νικς και για δικό του καλό αφού θα έχει μεγαλύτερο κέδρος από την αύξηση της τιμής των μετοχών του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν το οποίο και πρόκειται να ανακατασκευαστεί με τα κέρδη από το χρηματιστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails