Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Φριχτό ατύχημα για τον Αντόνιο Μπουένο

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μαδρίτης βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής ο Ισπανός σέντερ της Μπανταλόνα Αντόνιο Μπουένο ο οποίος έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε χέρια, πόδια, σπονδυλίκή στήλη και αυχένα! Ο Μπουένο τραυματίστηκε σοβαρά όταν κάτω από άγνωτες συνθήκες έπεσε από το παράθυρο της κουζίνας του διαμερίσματός του που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας. Βρίσκεται στην εντατική θεραπεία, υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις ενώ ενδέχεται τις επόμενες ώρες να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση!
Το ατύχημασύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, συνέβη στο σπίτι του Ισπανού σέντερ τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής. Την είδηση επιβεβαίωσε και η Μπανταλόνα μέσω του επίσημου site της.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κατάγματα στα χέρια, τους αστραγάλους, σε κόκκαλα στη σπονυλική στήλη, τους καρπούς, το ιερό οστούν ενώ έχει και ένα οπισθοπεριτονιακό αιμάτωμα που προς το παρόν δεν προκαλεί ανησυχία αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Στο πλευρό του Μπουένο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι γονείς του που έχουν πάθει σοκ και δεν μπορούν καν να μιλήσουν αλλά και ο πρόεδρος της Μπανταλόνα Τζορντι Βιγιακάμπα και ο προπονητής Πέπου Ερνάντεθ.

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails