Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Θα τους πάρει όλους...

Η Μακαμπί Τελ Αβίβ κάθε χρόνο τέτοια εποχή γίνεται η… πρωταθλήτρια των μεταγραφών πριν καν αυτές ξεκινήσουν ή γίνουν. Τα σενάρια για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν τη δημοφιλέστατη «ομάδα του λαού» δίνουν και παίρνουν λοιπόν με το τελευταίο να θέλει τον Λιθουανό γκαρντ του Παναθηναϊκού Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να έχει ήδη συμφωνήσει, προφορικά, για την επιστροφή του στην ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο τρόπαια της Ευρωλίγκα, σενάριο που είχε αναπτυχθεί έντονα όταν η Μακαμπί είχε αποκλεισθεί από τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και επανέρχεται… δυναμικά. Δημοσιεύματα και για τους Ραντούλιτσα, Μάτσβαν και Φρίλαντ...
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Yediot ο Γιασικεβίτσιους έχει ήδη συμφωνήσει με τη Μακαμπί για την επιστροφή του με ετήσιες απολαβές που θα κυμαίνονται από τις 900.000 έως τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ (με τα πριμ), συμφωνία που όπως υποστηρίζει η εφημερίδα θα επισημοποιηθεί άμα το τέλος των πλέι-οφ στην Ελλάδα.
Εξάλλου, η Μακαμπί βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον Λιόρ Ελιάου για να επιστρέψει και αυτός στη… βάση του μετά από ένα χρόνο στην Κάχα Λαμποράλ (η οποία λέγεται ότι έχει συμφωνήσει με τον Κόστα Πέροβιτς τον οποίο όμως θέλει και η Μακαμπί…) ενώ άλλα δημοσιεύματα θέλουν την «ομάδα του λαού» να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Σέρβους Ραντούλιτσα και Μάτσβαν και άλλο με τον Τζόελ Φρίλαντ της Ουνικάχα Μάλαγα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails