Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Διαδήλωση για τον "βασιλιά"

Whos next… Μετά τους επώνυμους οπαδούς των Νικς, τον φίλο του μέτοχο των Νιου Τζέρσεϊ Νετς Jay-Z, τον Ομπάμα που τον θέλει στο Σικάγο και τον Κούμπαν που τον θέλει στο Ντάλας (και το πλήρωσε ακριβά πληρώνοντας πρόστιμο στο ΝΒΑ…) ήρθε η σειρά των… πτωχών πλην τίμιων Λος Αντζελες Κλίπερς να μπουν στο κυνήγι του «βασιλιά» ΛεΜπρον Τζέιμς. Όχι επίσημα φυσικά αλλά μέσω… πορείας που διοργάνωσαν 75 οπαδοί των «Κλιπς» έξω από το Στέιπλς Σέντερ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο 5ος τελικός της Δύσης ανάμεσα σε Λέικερς και Σανς (βίντεο).
Οι οπαδοί των Κλίπερς καθοδηγούμενοι από το… ηγέτη της εξέδρας των φανατικών Clipper Darrell που είχε και το μεγάφωνο και κρατώντας πλακάτ με το Νο6 (το νέο νούμερο του ΛεΜπρον) σε μπλε και κόκκινο φόντο (τα χρώματα της ομάδας τους), φώναζαν «We want the King» και «L-B-J» ελπίζοντας να πείσουν με αυτό τον τρόπο τον Τζέιμς να προτιμήσει την ομάδα τους η οποία έχει τελειώσει με αρνητικό ρεκόρ νικών στις 17 από τις 18 τελευταίες σεζόν του ΝΒΑ αλλά έχει αρκετό χώρο στο σάλαρι καπ για να… στεγάσει τον «βασιλιά».

2 σχόλια:

  1. Ο όγκος της συγκέντρωσης των οπαδών των Κλίπερς, μου θυμίζει πορείες-εκδρομές οπαδών ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, τις οποίες ο αστικός μύθος θέλει να πραγματοποιούνται με ταξί...

    Σοβαρά τώρα, οι Κλίπερς θα μπορούσε να είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για τον Λεμπρόν. Όχι μόνο επειδή έχουν αρκετό διαθέσιμο χώρο στο σάλαρι καπ αλλά και επειδή μπορούν να του προσφέρουν ίσως το καλύτερο supporting cast από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Φαντάζεσαι μια πεντάδα με Μπαρόν Ντέηβις, Έρικ Γκόρντον, Λεμπρόν Τζέημς, Μπλέηκ Γκρίφιν (ελπίζω υγιή) και Κρις Κέιμαν; Μια χαρά...

    Βέβαια στην ίδια πόλη δύσκολα χωρούν δύο βασιλιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @sixama
    Θα μπορούσε να πάει και καλύτερα βέβαια, ε; Με Ντέρικ Ρόουζ-Χάινριχ να μοιράζουν, Νόα και Ντενγκ στη ρακέτα δεν θα του κακόπεφτε στο Σικάγο; Στους Νικς πάλι; Με τον "Γκάλο" και τον Λι; Και ποιος θα κάνει παιχνίδι; Ο Ντούχόν; Ας σοβαρευτούμε... Καλή η προοπτική του LAC (βγάζω έξω τον αγαπημένο μου Μπαρον λόγω ηλικίας...) αλλά δύο σουπερ-σταρ δεν χωράνε στην ίδια πόλη και δεν θα άρεσε και στον Στερν αυτή η προοπτική.
    Οσο για τη συγκέντρωση; Μόνο γέλια προκαλεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails