Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ράμπις και Καν στην Ελλάδα για τον Πέκοβιτς!

Βρε καλώς τους... Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς φαίνεται πως θέλουν και... παραθέλουν τον Νικόλα Πέκοβιτς καθώς όπως αναφέρει εφημερίδα της Μινεσότα τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Ντέιβιντ Καν όσο και ο νέος προπονητής της Κερτ Ράμπις αναμένονται εντός των ημερών στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν τουλάχιστον δύο από τους αγώνες του σέντερ του Παναθηναϊκού στους τελικούς των πλέι-οφ με τον Ολυμπιακό!
Οπως λοιπόν επισημαίνεται στο δημοσίευμα, οι Καν και Ράμπις αναχωρούν αύριο Τετάρτη από τη Μινεσότα για οκταήμερο ταξίδι στην Ευρώπη προκειμένου να παρακολουθήσουν δύο αγώνες του Ρίκι Ρούμπιο με τη Μπαρτσελόνα και άλλους δύο του Πέκοβιτς με τον Παναθηναϊκό ώστε να έχουν πιο συγκεκριμένη άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των δύο παικτών. Οι δύο ισχυροί άνδρες των Τίμπεργουλβς, δε, θα πάνε και στο Βελιγράδι για να συνομιλήσουν με τον Ντάρκο Μίλιτσιτς ο οποίος είναι free agent το καλοκαίρι και ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στους "λύκους" με τους οποίους τελείωσε τη φετινή σεζόν.

3 σχόλια:

  1. den mporo na kratitho kai na min zitiso special sinentefksi Rampidi apo ta xronia tou stin Ellada!!!
    Aristotelis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ακούγεται... Θα κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Noμίζω πως έστω κι από εδώ: http://tvradio.ert.gr/tv/details.asp?pid=3217600&chid=8 κάτι ενδιαφέρον θα μάθουμε όσοι έχουμε ξεμείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails