Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ούτε ΛεΜπρον, ούτε Ουέιντ, ούτε Κόμπι...

Μπορεί στην πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων του πολυαναμενόμενου αγώνα της Εθνικής μας με την ομάδα των ΗΠΑ στις 25 Αυγούστου να… έπεσε το σύστημα στο site της Ομοσπονδίας (www.basket.gr) από την υπερβολική ζήτηση, όμως όσοι περιμένετε να δείτε στα τέλη Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια στο Παγκόσμιο της Τουρκίας μία αμερικανική ομάδα με όλα της τα αστέρια μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Ο μάνατζερ της Team USA Τζέρι Κολάντζελο είπε λίγα αλλά άφησε να εννοηθούν πολλά περισσότερα μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ και όλα δείχνουν πως στην ομάδα δεν θα υπάρχουν ούτε ΛεΜπρον Τζέιμς, ούτε Ντουέιντ Ουέιντ, ούτε Κόμπι Μπράιαντ αλλά και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες του ΝΒΑ…
«Προβλέπω ότι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες» δήλωσε ο Κολάντζελο που… κάτι ξέρει παραπάνω. «Διαθέτουμε ένα βαθύ ρόστερ και θα δούμε ποιος θα δώσει το παρόν», πρόσθεσε προβλέποντας ότι στην καλύτερη περίπτωση στη 12αδα των ΗΠΑ να βρεθούν 5 ή 6 παίκτες της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.
Ο Κολάντζελο όταν πιέσθηκε να πει ποιοι θα είναι σίγουρα στην ομάδα επέδειξε τους Τσόνσι Μπίλαμπς, Λαμάρ Οντόμ και Αμάρ’ε Στανταμάιρ ενώ άφησε να εννοηθεί πως παίκτες που είναι free agent το καλοκαίρι (ΛεΜπρον Τζέιμς, Ουέιντ, Μπος, Μπούζερ, Γκέι) δύσκολα θα δώσουν το παρόν όπως και ο Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος συνεχίζει να αγωνίζεται στα πλέι-οφ του ΝΒΑ ενώ αντιμετωπίζει διπλό πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Κολάντζελο πρόσθεσε πως δεν έχει μιλήσει ούτε με τον Ουέιντ ούτε με τον Καρμέλο Αντονι τις τελευταίες εβδομάδες ενώ επισήμανε πως ο προπονητής της ομάδας Μάικ Σιζέβσκι άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή του ΛεΜπρον Τζέιμς, μήνυμα όμως το οποίο έχει μείνει εδώ και πολλές μέρες αναπάντητο…
«Θα τους αφήσω λίγο ακόμη χρόνο να ξεκουραστούν και να σκεφτούν. Ισως την ερχόμενη εβδομάδα αρχίσω να έχω κάποιες ενδείξεις», κατέληξε.
Να προσθέσουμε ότι η USA Basketball προ καιρού ανακοίνωσε μία λίστα με 31 παίκτες που είναι υποψήφιοι για τις διοργανώσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 2010 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τους παρακάτω παίκτες.
 
Κόμπι Μπράιαντ
Λος Αντζελες Λέικερς
Καρμέλο Αντονι
Ντένβερ Νάγκετς
Κάρλος Μπούζερ
Γιούτα Τζαζ
Κρις Μπος
Τορόντο Ράπτορς
Ντουάιτ Χάουαρντ
Ορλάντο Μάτζικ
ΛεΜπρον Τζέιμς
Κλίβελαντ Καβαλίερς
Κρις Πολ
Νιου Ορλίνς Χόρνετς
Ντουέιν Γουέιντ
Μαιάμι Χιτ
Ντερόν Ουίλιαμς
Γιούτα Τζαζ
Λαμάρ Οντομ
Λος Αντζελες Λέικερς
Αμάρε Στανταμάιρ
Φίνιξ Σανς
ΛαΜάρκους Ολντριτζ
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Τσόνσι Μπίλαπς
Ντένβερ Νάγκετς
Κέβιν Ντουράντ
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Ρούντι Γκέι
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
Ερικ Γκόρντον
Λος Αντζελες Κλίπερς
Ντάνι Γκρέιντζερ
Ιντιάνα Πέισερς
Αντρέ Ιγκουοντάλα
Φιλαντέλφια Σίξερς
Αλ Τζέφερσον
Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Ντέιβιντ Λι
Νιου Γιορκ Νικς
Μπρουκ Λόπεζ
Νιου Τζέρσεϊ Νετς
Κέβιν Λαβ
Μινεσότα Τίμπεργουλβς
O.J.Μέιο
Μέμφις Γκρίζλις
Κέντρικ Πέρκινς
Μπόστον Σέλτικς
Ντέρικ Ρόουζ
Σικάγο Μπουλς
Τζέραλντ Ουάλας
Σάρλοτ Μπόμπκατς
Ράσελ Ουέστμπρουκ
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Ταιρέκ Εβανς
Σακραμέντο Κινγκς
Στέφεν Κάρι
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Τζεφ Γκριν
Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
Ταισον Πρινς
Ντιτρόιτ Πίστονς

Και μία πρόβλεψή μας; Η 12αδα των αμερικανών θα απαρτίζεται (πάνω-κάτω) από τους παρακάτω παίκτες...
Γκαρντ: Τσόνσι Μπίλαπς, Κρις Πολ, Ντέρικ Ρόουζ, Ντερόν Ουίλιαμς, Ταιρέκ Εβανς
Φόργουορντ: Λαμάρ Οντομ, Κέβιν Ντουράντ, Αντρε Ιγκουοντάλα, Τζέραλντ Ουάλας
Σέντερ: Ντουάιτ Χάουαρντ, Αμάρε Στανταμάιρ, Μπρουκ Λόπεζ, Αλ Τζέφερσον
Επιλαχόντες: OJ Μέιο (αντί Ουάλας) και Ντέιβιντ Λι (αντί Αλ Τζέφερσον)

3 σχόλια:

  1. George 75

    Να εισαι καλα Γιαννη.Και σκεφτομουν να παρω εισητηριο με 100 ευρω.
    Ηθελα να δω τον Βασιλια απο κοντα.Μονο αυτον δεν με ενδιαφερουν οι αλλοι.
    Απο την αλλη γελαω με αυτους που συγκρινουν τον Κομπε με τον Τζορνταν επειδη ο Κομπε επαιξε καλα σε ενα γυρο απεναντι στο Φοινιξ.
    Ο Τζορνταν ειχε παιξει σε παρα πολλες σειρες ετσι στην καριερα του.
    Ειπαμε μονο ο Λεμπρον μπορει να φτασει τον Αερινο.Ειναι και παιχτης που δεν αντιγραφει τον Τζορνταν.Το ξερουμε οτι απετυχε φετος αλλα ακομα ειναι 25 χρονων.Και τον εφαγαν ολοι επειδη δεν το πηρε.
    Ενταξει ο Αir το πηρε 28 για πρωτη φορα.Του ειπε κανεις τιποτα?
    Τι να πω.Οταν βλεπω τον κοσμο να κραζει νεους παιχτες επειδη δεν κατακτησαν την κορυφη αμεσως τρελαινομαι.
    Ο Κομπε ηταν αφαντος διπλα στον Λεμπρον και ξαφνικα αλλαξαν ολα μεσα σε τοσο λιγο διαστημα.Αδικια προς τον Λεμπρον.
    Μην συγκρινει κανεις τον Τζορνταν με τον Κομπε.Ο Κομπε του μοιαζει κοινως προσπαθει να τον αντιγραψει αλλα εχω εγω δει τον Τζορνταν και ηταν πολυ καλυτερος.Δεν το συζηταω.Προσωπικη αποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοί χάνουν σίγουρα από μία καλή και πλήρη Ισπανία και ίσως ακόμα και από εμάς (αν ο "σωλήνας" τελικά είναι παρόν στη Τουρκία!)
    Αριστοτέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ George 75
    Δουλειά μου είναι να ενημερώνω και όχι να παραπλανώ. Προσωπικά θα πήγαινα στο ματς αυτό με την οικογένειά μου αν τα 20 ευρώ αντιστοιχούσαν σε εισιτήριο του κάτω διαζώματος. Μέχρι εκεί. Αλλά βλέπεις λέξεις όπως "εμπορευματοποίηση", "παγκοσμοιοποίηση", "ανιδιοτέλεια" και άλλες πολλές ισχύουν κατά πως φαίνεται για τους άλλους και όχι για εμάς, έτσι δεν είναι κ. πρώην πρόεδρε της FIBA Europe; Οι "μαϊμούδες" του ΝΒΑ έγιναν ξαφνικά η κότα που κάνει τα χρυσά αυγά και είναι ευκαιρία να τα αρπάξουμε από τους "άρρωστους" με το ΝΒΑ Ελληνάρες, ε; Ευχαριστώ δεν θα πάρω και θεωρώ ξεφτείλα και ντροπή να βάζουν τέτοιες εποχές ειδικά 100 ευρώ ένα εισιτήριο για φιλικό αγώνα προετοιμασίας.
    @ Αριστοτέλης
    Μην τους υποτιμάς. Προσωπικά πιστεύω ότι μία ομάδα με πιτσιρίκια τύπου Ντουράντ, Εβανς κλπ θα είναι πιο ανταγωνιστική αφού έχουν να αποδείξουν πολλά σε σχέση με τους "φτασμένους" που πέρα από τον εγωϊσμό τους δεν είχαν να αποδείξουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails