Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Αρχισαν τα όργανα... Ο Τζέιμς οδεύει προς Σικάγο

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς μας… τελείωσαν πιο νωρίς σε σχέση με πέρυσι και μάλλον κάπου εδώ τελειώνει και η συνύπαρξή τους στο ΝΒΑ. Όλα δείχνουν πως ο περιζήτητος free agent του καλοκαιριού θα φύγει από την πόλη mistake by the lake και θα ανηφορήσει για το Σικάγο και τους θρυλικούς Μπουλς αν πιστέψουμε το δημοσίευμα που θέλει τρεις τζένεραλ μάνατζερ ομάδων του ΝΒΑ να υποστηρίζουν ότι ο «εκλεκτός» θα πάει στους Μπουλς με νέο προπονητή τον νυν τεχνικό του Πανεπιστημίου του Κεντάκι Τζον Καλιπάρι. Διαβάστε τι... αποδώσεις δίνει γραφείο στοιχημάτων στην Αγγλία σχετικά με την επόμενη ομάδα του Τζέιμς.
Όπως λοιπόν αναφέρει δημοσίευμα του ESPN μπορεί οι οπαδοί των Σέλτικς στον 6ο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της ανατολής να πίκαραν τον Τζέιμς φωνάζοντας New Yourk Knicks «στέλνοντάς» τον από τώρα στο «μεγάλο μήλο» αλλά η αλήθεια βρίσκεται πιο μακριά. Τρεις μάνατζερ ομάδων του ΝΒΑ βασιζόμενοι σε δικές τους πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο Τζέιμς θα πάει στους Μπουλς που σκέφτονται να δώσουν ως αντάλλαγμα (σε περίπτωση που οι Καβς προχωρήσουν σε sign-and-trade κατάσταση, τον Λούολ Ντενγκ. Παράλληλα και οι τρεις θεωρούν ότι διάδοχος του Βίνι ντελ Νέγκρο θα είναι ο Τζον Καλιπάρι και πως οι Μπουλς λόγω του χώρου που έχουν στο σάλαρι καπ θα κινηθούν επίσης και για έναν εκ των Ουέιντ η Μπους!
Να σημειωθεί ότι μεγαλώνει καθημερινά και το ποντάρισμα σε... ειδικό στοίχημα που προσφέρεται στην Αγγλία σχετικά με την επόμενη ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς. Πρώτο... φαβορί παραμένει η νυν ομάδα του με απόδοση 1 προς 2 και ακολουθούν οι Σικάγο Μπουλς με 5 προς 2 αν και μία εβδομάδα πριν στην ίδια ιστοσελίδα η συγκεκριμένη απόδοση δινόταν 40 προς 1!΄Αναλυτικα...
1. Κλίβελαντ Καβς 1 προς 2
2. Σικάγο Μπουλς 5 προς 2
3. Νιου Γιορκ Νικς 9 προς 2
4. Νιου Τζέρσεϊ Νετς 15 προς 1
5. Αλλη ομάδα 18 προς 1
6. Ντάλας Μάβερικς 30 προς 1
7. Μαιάμι Χιτ 35 προς 1
8. Λος Αντζελες Κλίπερς 40 προς 1
Το πάρτυ μόλις άρχισε λοιπόν…

3 σχόλια:

  1. Καλημερα Γιαννη..

    Σημερα νομιζω, ξεκιναει το Orlando-Boston...

    Θα το δειξει κανενα καναλι?

    Δεν το βλεπω πουθενα γιαυτο σκεφτηκα να σε ρωτησω που ξερεις περισσοτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το δείξει ο ΣΚΑΙ. Το ματς ξεκινάει στις 22.30 (ώρα Ελλάδας) αλλά θα το δείξει σε μαγνητοσκόπηση στη 1 μετά τα μεσάνυχτα όταν πια θα έχει λήξει... Live μπορείς να το δεις στο www.woop.gr και σε διάφορα άλλα site (αν δεν ξέρεις πες μου να σε ενημερώσω με μέιλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννη σ ευχαριστω πολυ που ενημερωσες...

    Ευτυχως υπαρχεις κ εσυ κ εχουμε μια αμεσοτητα στις πληροφοριες...

    θα το δω απο τη τηλεοραση κ θα σου στειλω mail να τα πουμε...

    αλλωστε εχει περασει πολυ καιρος...

    εχουν αρχισει τα ματσακια του ΝΒΑ κ γινονται πολυ σκληρα κ ελπιζω τωρα που φτασαμε στους ημιτελικους να γινουν ακομα πιο σκληρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails