Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Οταν η βλακεία είναι ανίκητη...

Μετά από τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής που ξεκίνησαν στις 5 και τελείωσαν στις 8.30 το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 δέχθηκε ένα ακόμη πλήγμα στη Νέα Σμύρνη. Ο αγώνας του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό κανονικά δεν θα έπρεπε καν να αρχίσει λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς των οργανωμένων οπαδών των γηπεδούχων, διακόπηκε δύο φορές, μία στο τζάμπολ και άλλη μία λίγα δευτερόλεπτα αργότερα από ρίψη... ζαρζαβατικών και τελικά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι ρίψεις... καρότων συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα οι διαιτητές να αποχωρήσουν ζητώντας την εκκένωση του γηπέδου. Καληνύχτα Α1, καληνύχτα ΕΣΑΚΕ, καληνύχτα μπάσκετ...
Οπως αποδείχθηκε, η μερίδα αυτή των οπαδών του Πανιωνίου (και όχι οι υπόλοιποι, οικογένειες, παιδιά κ.α. που βρέθηκαν στο γήπεδο για να περάσουν το απόγευμά τους) πήγαν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης αποκλειστικά και μόνο για να προκαλέσουν επεισόδια και τη διακοπή ενός ματς που έγινε για τους... τύπους (έληξε 107-59, ο Παναθηναϊκός είχε προβάδισμα 22 πόντων τη στιγμή της διακοπής) και τα κατάφεραν περίφημα. Στον Πανιώνιο, δε, θα πρέπει να ανάψουν λαμπάδα ίσα με το μπόι των διαιτητών οι οποίοι καταστρατηγώντας κάθε έννοια κανονισμού, δεν διέκοψαν το ματς (όπως όφειλαν) μηδενίζοντας τον Πανιώνιο αφού η διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε πάνω από 30 λεπτά, διπλάσια από αυτά που επιτρέπει ο κανονισμός. Και αν γινόταν αυτό, ο Πανιώνιος των χιλίων (οικονομικών και άλλων) προβλημάτων θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν με αφαίρεση βαθμών και πλέον θα τη... γλιτώσει με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο. Βέβαια στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η συγκεκριμένη (και πολλές άλλες) ομάδα ένα πρόστιμο του ύψους που αναμένεται να επιβάλλει ο αθλητικός δικαστής ίσως να μην είναι προτιμότερο από αφαίρεση βαθμών.
Υ.Γ. Αλήθεια, τα δύο κιλά καρότα, οι πάνω από πέντε κροτίδες και το ένα βαρελότο (ναι, βαρελότο) μπορεί να μας πει κάποιος της αστυνομίας πως μπήκαν στο γήπεδο; Θα σας πω εγώ αφού όταν πήγα στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και δίχως να χρησιμοποιήσω δημοσιογραφική ταυτότητα, πέρασα ανάμεσα από δεκάδες αστυνομικούς που απλά χάζευαν το... γρασίδι δίχως κανείς εξ αυτών να μπει στον κόπο όχι να (με) ψάξει αλλά έστω να με σταματήσει για έλεγχο, για τους τύπους και μόνο.

2 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαινω την αντιδραση σου.Για τα καροτα ειναι το ελληνικο πρωταθλημα.Φυσιολογικη αντιδραση ειναι.Και στο παλε και στην Πυλαια να δω ποτε θα αρχισουν να πετανε καροτα και οχι μονο (και καμια καρεκλα καλη ειναι) με αυτα που βλεπουν
    Οι 2 δυναστες λοιπον που τοσο μας εχουν ζαλισει τα κακαλα οι συναδελφοι σου (δεν ξερω για σενα) οτι αγαπουν το ΜΠΑΣΚΕΤ ας παρουν την κατασταση στα χερια τους μιας και αυτοι εχουν την εξουσια και οποτε χρειαστει το βλεπουμε να βελτιωσουν το προιον.Να προστατευσουν την επενδυση τους (χαχαχα).
    Αλλα μαλλον το ξεπλυμα αγαπανε και ειναι και περισσοτερο καφροι-οπαδοι απο τους καφρους που στοχευουν τα μμε.Για πλυσιμο στο χερι μιλαω μην παρεξηγηθω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς φίλε ανώνυμε δεν έχεις διαβάσει παλαιότερα post σε αυτό εδώ το διαδικτυακό τσαρδί και τα γραφεις (υποστηριζεις) ολα αυτα. Τις ευθύνες που αναλογουν στους "αιώνιους" (που εχουν το μεγαλύτερο κομματι ευθυνης) τις εχω αναφερει πολλες φορες. Για τα περι Οικονομιδη, πώλωσης και πολλα αλλα. Οντως, το πρωταθλημα ειναι για τις... ντοματες (τα καροτα δεν λερωνουν αν σπασουν...) αλλα καποιος (καποιοι) θα πρεπει να το λενε συνεχεια μπας και ξυπνησουν οσοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails