Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Μας έβγαλαν στο... κλαρί!

Η απροκάλυπτη εμφάνιση και ήττα της Εθνικής μας από τη Ρωσία προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις μέχρι και εκρήξεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ο Γιάννης Μπουρούσης λογομάχησε έντονα με τον προπονητή της Τουρκίας Μπόγκνταν Τάνιεβιτς κατά την αποχώρηση της Εθνικής από το γήπεδο ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του και δήλωσε πως "ντρέπομαι για την Ελλάδα" και πως "ντρέπομαι που έφαγα ψωμί στην Ελλάδα".
Το κακό ξεκίνησε κατά την αποχώρηση της Εθνικής όταν ο προπονητής της Τουρκίας Μπόγκνταν Τάνιεβιτς που ετοιμαζόταν να μπει στο γήπεδο ειρωνεύτηκε τους διεθνείς λέγοντας φωναχτά "συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τη θέληση που δείξατε για τη νίκη" (ή κάτι τέτοιο) με αποτέλεσμα να τον ακούσει ο Γιάννης Μπουρούσης και να του ορμήσει φραστικά! Οι δύο άνδρες λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια αλλά ευτυχώς τους χώρισαν έγκαιρα οι πιο ψύχραιμοι.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο προπονητής της Εθνικής Ρωσίας Ντέιβιντ Μπλατ (ο οποίος στο τέλος του αγώνα αγνόησε τον Καζλάουσκας και δεν του έδωσε επιδεικτικά το χέρι για να τον συγχαρεί) δήλωσε: "Ντρέπομαι για την Ελλάδα. Ντρέπομαι για το ελληνικό μπάσκετ. Ντρέπομαι και λυπάμαι που έφαγα ψωμί σε αυτή τη χώρα". Και θα υπάρχει και συνέχεια...

4 σχόλια:

  1. Μπορεί ο Τάνιεβιτς να μην είχε καμία δουλειά να προκαλέσει, αλλά ειλικρινά κάποιος πρέπει να μαζέψει τον Γιάνναρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι ο Τάνιεβιτς μας είχε άχτι από πέρυσι και είχε χαρεί που μας είχε ξεγραμμένους.

    Στο μπάσκετ αυτά γίνονται. Άλλωστε όσο και αν η Ρωσία κάνει την αθώα, ούτε αυτή κυνήγησε τη νίκη, μόνο στο δεύτερο ημίχρονο το έκανε όταν πείστηκε ότι θα γίνουμε και οι δύο ρεζίλι αφού η Ελλάδα ήταν αποφασισμένη να χάσει, και γι' αυτό ίσως εκνευρίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Greek Rider
    Το έγραψα και παραπάνω. Κέρδισε αυτός που ήθελε λιγότερο να χάσει. Εμείς λιγάκι (έως πολύ) το παρακάναμε από ένα σημείο και ύστερα. Και αυτοί ήθελαν να χάσουν, εννοείται. Τώρα όμως που ο 2ος παίζει με τη Νέα Ζηλανδία και εμείς με τους Ισπανούς, τι έχουν να πούνε; Ραντεβού το Σάββατο από την Πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails