Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Στο πλευρό του "Σόφο"

Μία ξεχωριστή "παρέα" έχει από τη Δευτέρα το Τελ Αβίβ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Πρόκειται για τον προσωπικό του γυμναστή Κώστα Χατζηχρήστο ο οποίος πήγε στην πόλη του Ισραήλ προκειμένου να... επιθεωρήσει τον "Σόφο" και να τον γυμνάσει για λίγες μέρες πριν επιστρέψει στη βάση του που δεν είναι άλλη από τον Πανιώνιο.

Ο Χατζηχρήστος ο οποίος είχε ακολουθήσει τον Σχορτσιανίτη και στην καλοκαιρινή του "περιπέτεια" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην προσπάθεια του διεθνή σέντερ να βρει συμβόλαιο στους Λος Αντζελες Κλίπερς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μεταβαίνει συχνά-πυκνά κατά τη διάρκεια της σεζόν στο Τελ Αβίβ προκειμένου να γυμνάζει τον Σχορτσιανίτη κάτι που όπως αναφέρουν τα όσα διέρρευσαν θα γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το μήνα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Σχορτσιανίτης έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Χατζηχρήστο από την προ τετραετίας συνεργασία τους στον Ολυμπιακό αφού ο γυμναστής του Πανιωνίου (και τότε των ερυθρόλευκων) ήταν αυτος (μάλλον ο μοναδικός) που μπόρεσε να βάλει σε πρόγραμμα τον Σχορτσιανίτη, να τον βοηθήσει να αδυνατήσει και να πιστέψει στον εαυτό του.

6 σχόλια:

  1. Αν εξακολουθει να ειναι ο ''Χαρι Ποτερ'' στην Μακαμπι,τοτε εχει εναν λογο παραπανω ο Σοφο,να θελει να μεταβαινει συχνα στο Τελ-Αβιβ ο Χατζηχρηστος...

    Bullet

    ΥΓ:Για να μην απαντας συνεχεια σε ανωνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @bullet
    Ο Χάρι Πότερ ζει και βασιλεύει στη Μακαμπι. Κράτος εν κράτει ο "μάγος". Ο Σοφοκλής όπως βλέπεις, πήρε αμέσως τα... μέτρα του γιατί με "μαγικά" δεν βγαίνει η σεζόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επι θητειας Χαρι Ποτερ,δεν ''ξεχειλωσε'' ο Σοφο στον ΟΣΦΠ?
    Μεγαλο λαθος των κ.Αγγελοπουλων τοτε,το να μην κρατησουν τον Χατζηχρηστο,που ομως μαθανε απ'αυτο..
    Τουλαχιστον ετσι το εξελεβα,οταν ασκησαν βετο για τον γυμναστη που ηθελε να φερει ο Ντουντα & τελικα παρεμεινε ο Γκατζουλης.
    Πως βλεπεις οτι θα τα παει ο Σοφο στη Μακαμπι?

    Bullet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @bullet
    Ο,τι και να "βλέπω" εγώ τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Σοφοκλή. Θεωρώ ότι βρισκόμενος σε ξένο τόπο διχως ιδιαίτερους πειρασμούς και παρέες έχει τη (χρυσή) ευκαιρία να δουλέψει και να κερδίσει πάλι το όνομά του στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω της ιδιας αποψης ειμαι,ομως δεν παραβλεπω το γεγονος,οτι πολλες φορες ενα ατομο(το ιδιο ατομο),λειτουργει διαφορετικα,απο περιβαλλον σε περιβαλλον.
    Περαν του ποσο σοβαρος & συνειδητοποιημενος θα φανει ο Σοφο,αν νιωσει οτι ο κοουτς Μπλατ τον πιστεψει & τον κανει να αισθανθει πραγματικα χρησιμος & πολυτιμος,τοτε εκτιμω πως ολα θα πανε καλα γι'αυτον & την νεα του ομαδα φυσικα.
    Κατα το παρελθον ειχαν σημειωθει πολλα λαθη,τοσο απ τον ιδιο,οσο & απ'αυτους γυρω απ'αυτον & με οποια ιδιοτητα...
    Που σημαινει πως ιδιος αφενος θα πρεπει να αποδειξει εμπρακτως οτι εμαθε απ τα λαθη του & αφετερου,να αποδειξει το ποσο λανθασμενα αντιμετωπιστηκε κατα καιρους,απο αλλους.

    Bullet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χειρότερο με τον Σόφο είναι πως ενώ έχει κλείσει τα 26 του χρόνια, συμπεριφέρεται σαν παιδί. Κι όχι μόνο συμπεριφέρεται σαν παιδί, αλλά ζητάει και την σπέσιαλ προσοχή από τον εκάστοτε προπονητή του, ώστε να νιώσει ζεστά. Αυτό θα έπρεπε να το είχε αποβάλει. Γιατί αυτόματα σημαίνει πως ακόμη είναι επιρρεπής σα χαρακτήρας και στην πρώτη στραβή μπορεί να το...ξαναρίξει στη μάσα. Ας κάνει ό,τι νομίζει. Μάλλον κούρασε τους πάντες. Καλή του επιτυχία και καλά μυαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails