Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Το κανελώνει το ρυζόγαλο...

Καταραμένε σκηνοθέτη... Ο Κόμπε Μπράιαντ το φυσάει (το... ρυζόγαλο) και δεν κρυώνει για όσα αποκάλυψε η κάμερα του ΤΝΤ ότι είπε απευθυνόμενος στον διαιτητή του αγώνα με τους Σπερς αφού ο κομισάριος του ΝΒΑ με προσωπική και άμεση... παρέμβαση τιμώρησε τον MVP των περσινών τελικών με το ευτελές ποσό των 100.000 δολαρίων πρόστιμο για τη φράση fucking faggot που ψέλλισε όταν τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή για γκρίνια προς τους διαιτητές. Το τι χαμός προκλήθηκε στην αρτηριοσκληρωτική και δήθεν (σε τέτοια θέματα) κοινωνία της Αμερικής δεν περιγράφεται, λες και άκουγαν για πρώτη φορά στη ζωή τους τη συγκεκριμένη φράση...

Οχι πως δίνουμε δίκιο στον Κόμπε που αποκάλεσε... "γαμ...νη που...ρα" τον διαιτητή Μπέρνι Ανταμς που τον χρέωσε με τεχνική ποινή όταν εκνευρισμένος πήγε στον πάγκο, κλώτσησε την καρέκλα του και πέταξε στο πάτωμα την πετσέτα του, αλλά μέχρι ενός ορίου... Βέβαια, θα πει κάποιος ότι ο Κόμπε είναι σούπερ-σταρ, πρότυπο για τους νέους και διάφορα άλλα εμπριμέ, αλλά όχι να φτάνει και το youtube στο σημείο να... λογοκρίνει τα χείλη του βάζοντας "σκιά" στα βίντεο, ή αποκλείοντας ακόμη και τη μετάδοση του συγκεκριμένου βίντεο από ορισμένους uploaders...
Οι Λέικερς με ανακοίνωσή τους κράτησαν αποστάσεις από το θέμα, ο Κόμπε με δήλωσή του υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να μειώσει την προσωπικότητα του διαιτητή ούτε τους γκέι και γενικώς δύο μέρες πριν την έναρξη του ΝΒΑ όλοι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη ατάκα και όχι με τις μάχες που έπονται...
Μάλιστα, ο Κόμπε λέγεται ότι πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της οργάνωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους Γκέι και τους Ομοφυλόφιλους Τζόε Σολμονέζε για να ζητήσει συγγνώμη με τον Σολμονέζε να "χειροκροτεί" με δηλώσεις του την κίνηση αυτή του σταρ των Λέικερς.
Ιδού το βίντεο (μόλις που το προλάβαμε)... uncut

και εδώ με... λογοκρισία

1 σχόλιο:

  1. Χαμός στο ίσιωμα για το τίποτα, αλλά και εσύ ρε Κόμπε, έπρεπε να ήσουν Ελληνας, να το χειριστείς λίγο διαφορετικά.
    Πχ, αν ήταν ο Ψινάκης στη θέση σου, θα του έλεγε ένα "αει παράτα μας μωρή κοντή" και όλα καλά.
    Αν ήταν ο Μαρινάκης στη θέση σου, θα του έλεγε "διέπραξες έγκλημα κατά των ΗΠΑ" και άστον να τραβολογιέται μετά, να τον ανακρίνουν μυστικές υπηρεσίες,FBI,CIA,NSA,...NCIS,CSI και ο Τσακ Νόρις.
    Αν ήταν άλλος μεγαλοπαράγοντας ποδοσφαίρου στη θέση σου, δεν θα έλεγε τίποτα μπροστά σου, θα το έλεγε σε άλλο μεγαλοπαράγοντα ιδιωτικά, ο οποίος κρυφά θα τον μαγνητοφωνούσε, ανώνυμα θα έδινε τις κασέτες στον Κούγια και αυτός θα το έφερνε στην επιφάνεια.
    Αν στη θέση σου ήταν ο Τζίγγερ,άκυρο, αυτός ότι και να έλεγε, είτε μπινελίκια είτε "ευχαριστώ για την τεχνική ποινή κε διαιτητά", από τους δικούς του θα τα άκουγε έτσι κι αλλιώς.
    Στην τελική, αν σε τρώει ο κώλος σου να του τα χώσεις στα ίσια, κάντο ρε αδερφάκι μου, αλλά τουλάχιστον κάντο τραγουδιστά, σαν τον Λάζο ένα πράμα κι όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails