Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η ιστορία ενός... πόστερ

Εντάξει, δεν έκανε και κάποιο κατόρθωμα, όμως ο Ντουάιτ Χάουαρντ αφού έκανε… πόστερ τον Τζρου Χόλιντεϊ των Φιλαντέλφια Σίξερς είπε να βάλει από κάτω και τη λεζάντα στη φωτογραφία δίνοντας ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ δηλώσεων δίνοντας… στίγμα ενόψει πλέι-οφ.
Μετά λοιπόν από το βροντερό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό ύστερα από allay-hoop πάσα του Τζαμίρ Νέλσον με τον Τζρου ανήμπορο να αντιδράσει, ο σέντερ των Μάτζικ έβαλε τη δική του πινελιά μιλώντας στους δημοσιογράφους.
«Την ώρα που βρισκόμουν στον αέρα του μιλούσα (του Χόλιντεϊ)», είπε γελώντας και γύρισε προς τον Τζαμίρ Νέλσον ρωτώντας τον: «Τι του είπα στο μεσοδιάστημα Τζαμίρ;». «Μην πηδάς», απάντησε ο Νέλσον.
«Δεν ξέρω για ποιον λόγο πήδηξε μαζί μου. Ισως ήθελε να βρίσκεται στο ίδιο πόστερ επειδή και οι δύο φοράμε παπούτσια της ίδιας εταιρείας», το συνέχισε ο Χάουαρντ για να δώσει τη… χαριστική βολή «στο καπάκι». «Ο Τζρου είναι ωραίος τύπος. Ορισμένες φορές όπως λένε οι μανάδες μας «όταν βρίσκεσαι στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, άσχημα πράγματα συμβαίνουν». Εκείνη τη στιγμή, άρπαξε από τα χέρια του Νέλσον το χαρτί με το στατιστικό του αγώνα και άρχισε να μετράει… θύματα. «Να, ο Νοτσιόνι που βλέπω εδώ, βρίσκεται σε ένα από τα πόστερ μου. Τώρα που το βλέπω καλύτερα, όλοι τους έχουν γίνει αφίσα μαζί μου…»
Και που να αρχίσουν και τα πλέι-οφ…

2 σχόλια:

  1. Ο κύριος Howard λέει μεγάλα λόγια και ξεχνάει ότι ανήκει στην πιο soft ομάδα της Ανατολής, που παραδοσιακά αποκλείεται από αντιπάλους με χειρότερα ρεκόρ! Αλλά φέτος τους υποστηρίζω... για τον Arenas ρε γαμώτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @thebuzzerbeater
    Ετσι ρε General, ετσι... Να προχωράνε ο ντουλάπας DH, ο Ρον-Ρον, ο Σακ με τον KG, οι κλαψιάρηδες του Μαιάμι, οι Jail Blazers και οι... Κουφοί για να έχουν ενδιαφέρον τα πλέι-οφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails