Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Οι πρωταθλητές του... σαματά!

Το… παγκόσμιο ρεκόρ φασαρίας άγγιξαν οι οπαδοί της Παρτιζάν Βελιγραδίου στον αγώνα της ομάδας τους με την Προκόμ το βράδυ της Τετάρτης στη Χάλα Πιονίρ. Σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικής ιστοσελίδες, την ώρα που ο Τζέιμς Γκιστ σημείωνε το νικητήριο καλάθι της Παρτιζάν γράφοντας το τελικό 61-59, ο θόρυβος από τον πανηγυρισμό των οπαδών της Παρτιζάν έφτασε στα 113,8 ντεσιμπέλ, ήχος εφάμιλλος με αυτόν ενός αεροπλάνου σε απόσταση 100 μέτρων μετά την απογείωση!
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, μετρήθηκε ο… σαματάς των οπαδών της Παρτιζάν στο καμίνι της Χάλα Πιονίρ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο τελευταίο τρίλεπτο που το ματς ήταν στον πόντο και σε κάθε επίθεση της Προκόμ ο θόρυβος πλησίαζε τα 110 ντεσιμπέλ για να φτάσει στο… πικ των 113,8 στο καλάθι του Γκιστ.
Όπως αναφέρεται, το άτυπο, παγκόσμιο ρεκόρ φασαρίας σε γήπεδο μπάσκετ ανήκει στους φιλάθλους της ισπανικής Ουνικάχα Μάλαγα που στους τελικούς των πλέι-οφ του 2006 είχε μετρηθεί ότι έκαναν φασαρία 117,3 ντεσιμπέλ.
Κάτι τέτοια διαβάζουν οι «Γκρόμπαρι» και ετοιμάζονται να το σπάσουν στη φάση των 16 της Ευρωλίγκα…

Ιδού η στιγμή του... ρεκόρ

Και το... πάρτυ που ακολούθησε

2 σχόλια:

  1. Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι πάντως...

    Πάντως ήταν απόλαυση η web βόλτα από κάποια γήπεδα στην Ευρώπη,Κάουνας-Μπάμπεργκ-Λιουμπλιάνα-Βίλνιους-Τελ Αβίβ-Βελιγράδι-Σιένα...νομίζω πως πρέπει ν' αναδεικνύονται κι αυτές οι στιγμές από την Eυρωλίγκα. Σε μια περίοδο που μιζεριάζουμε ακόμη και με πράματα που υπάρχουν για να μας κάνουν υποτίθεται χαρούμενους, ας αναδεικνύουμε κι αυτές τις εικόνες μήπως και πάρει χαμπάρι κανείς νεότερος πως αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ΠιΖήτα
    Βαλε το πρώτο βίντεο με ηχο και θα καταλαβεις τι έγινε. Εγω έκανα την περιγραφή και πανω που με ειχε παρει ο υπνος από το άθλιο θέαμα πετάχτηκα στην καρεκλα μου... Πάντως ο επιστήμονας της παρέας banou υποστηρίζει ότι ολο το θέμα ειναι... μούφα των Σέρβων. Προσωπικά, επειδή έχει τυχει να κάνω μετάδοση απο το συγκεκριμένο γήπεδο προ τριετίας, πρόκειται να ασύγκριτη ατμόσφαιρα... Για τα υπόλοιπα συμφωνώ κατά γράμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails