Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...

Ο πρόωρος αποκλεισμός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τους 16 της Ευρωλίγκα έδωσε τροφή για πολλά, ευφάνταστα και μη σενάρια αναφορικά στο μέλλον των παικτών της πάλαι ποτέ κραταιάς ρωσικής ομάδας. Τη σπίθα έβαλε το ισπανικό solobasket που σε ρεπορτάζ ανέφερε πως η ρωσική ομάδα έχει ήδη βγάλει στο… σφυρί όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες της δηλαδή τους Αμερικανούς Λάνγκτον και Γκόρντον, τον Λιθουανό Σισκάουσκας, τον Σλοβένο Σμόντις και τους Ρώσους Κάουν και Χριάπα προκειμένου να καλύψει μέρος της… χασούρας από τη φετινή σεζόν.
Τη σκυτάλη πήρε και το talkbasket με δικές του αποκαλύψεις αλλά μόνο το άμεσο μέλλον θα κρίνει αν όλα αυτά τα σενάρια ευσταθούν. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν πρόκειται να συμβούν τα εξής…
1) Ο Σισκάουσκας που έχει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με την ΤΣΣΚΑ έχει δεχθεί κρούση από ελληνική ομάδα που λέγεται ότι είναι ο Παναθηναϊκός που σίγουρα θα ενδιαφερθεί για τον Λιθουανό το καλοκαίρι. Προς το παρόν, δε, η Ρεάλ σκέφτεται να τον αποκτήσει ως το τέλος της σεζόν.
2) Ο Λάνγκτον επίσης έχει δεχθεί προτάσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
3) Ο Σάσα Καούν είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μπλατ για τη Μακαμπί Τελ Αβίβ αν και για την απόκτησή του ερίζουν ακόμη Κάχα Λαμποράλ και Ουνικάχα Μάλαγα.
4) Για τον Ματίας Σμόντις ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα με τις Σιένα, Ολυμπιακό και Εφες Πίλσεν να τον έχουν στο μυαλό τους επίσης.
5) Ο Βίκτορ Χριάπα είναι περιζήτητος από όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες αλλά ο ίδιος επιθυμεί να δοκιμάσει ξανά στο ΝΒΑ.
6) Για τον Τζαμόντ Γκόρντον ενδιαφέρονται ισπανικές ομάδες αλλά και η συμπολίτισσα της ΤΣΣΚΑ, Χίμκι Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails