Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο Κερέμ ξέρει...

Δεν μπορώ να πω ότι είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες. Ούτε καν από αυτούς που απλά... ανέχομαι να παρακολουθώ αφού θεωρώ ότι παίζει μπάσκετ... προηγούμενης δεκαετίας. Πλην όμως δεν μπορώ παρά να του βγάλω το καπέλο για το γεγονός ότι μέσα σε μόλις τρεις μήνες, έχει αναλάβει ισάριθμες κρίσιμες επιθέσεις των ομάδων του και τις έχει φέρει εις πέρας. Η σύμπτωση; Και οι τρεις στο ίδιο γήπεδο, το Σινάν Ερντέμ. Η πρώτη στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τουρκίας-Σερβίας, η δεύτερη στον αγώνα της Ευρωλίγκα με την Ολίμπια Λουμπλιάνα και η τρίτη χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την πρώτη και την τρίτη φορά το καλάθι του ήταν νικητήριο και καθοριστικό αφού την πρώτη έστειλε την Εθνική Τουρκίας στον τελικό και την τρίτη στους "16" της Ευρωλίγκα. Η δεύτερη, το καλάθι που έκανε το σκορ 84-76 επί της Ολίμπια και ίσως δώσει στην Εφες τη 2η θέση στον Δ Ομιλο. Chapeaux λοιπόν εφέντιμ Κερέμ...

Απολαύστε τον...

Τουρκία-Σερβία


Εφες Πίλσεν-Ολίμπια


Εφες Πίλσεν-Παναθηναϊκός

2 σχόλια:

  1. Γιατί μου φαίνεται ότι το λάθος στην άμυνα στην τελευταία φάση είναι του Διαμαντίδη που κάνει ότι θα ντουμπλάρει τον Περπέρογλου πάνω στον Τουντσερί αλλά τελικά καταλήγει να του κάνει κάτι σαν σκριν και να τον εμποδίζει να μαρκάρει σωστά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Spyros
    Πιστευω ότι εγινε ομαδικό λάθος. Ο Περπε ειχε τον Ρομπερτς στο άουτ, ο Διαμ ξεχάστηκε λίγο και όταν πήγε να ακολουθήσει τον Κερέμ (αγαπάμε Κερέμ με μουστάκι φυσικά...) ηταν αργά αφού ο Περπ ειχε παρει φορα (την οποία την... έχασε όντως από το... σκριν του Διαμ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails