Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ρον-Ρον ξαναχτυπά...

Οι Λέικερς μπορεί να έχασαν πριν από δύο βράδια για τέταρτη συνεχόμενη φορά, με τελευταίους θύτες τους Χιούστον Ρόκετς, αλλά κέρδισαν, ας είναι καλά ο Ρον-Ρον στον χαβαλέ. Ο αθεόφοβος Ρον Αρτέστ δικαίωσε τον τίτλο ενός εκ των κορυφαίων entertainers του ΝΒΑ καθώς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση σε αθλητική εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού του Χιούστον και προσποιούμενος ότι είναι ο Αργεντίνος Λουίς Σκόλα των Ρόκετς, έδωσε μία δίλεπτη συνέντευξη-σκέτη απόλαυση.

Ο Σκόλα, εεεε..., ο Αρτέστ, λοιπόν, "φορώντας" μία απαίσια είναι η αλήθεια αργεντινοεγγλέζικη προφορά, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό την επομένη της νίκης των Ρόκετς και κατάφερε να εξαπατήσει τον δημοσιογράφο παρότι συχνά-πυκνά γελούσε με τα ίδια του τα λεγώμενα. Ατάκες δηλαδή όπως "αισθάνομαι ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο", "κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει" και "απλά νοιώθω σαν τον Σακίλ Ο'Νιλ". Η κορυφαία, ατάκα πάντως ήταν στην ερώτηση του δημοσιογράφου "πως θα διασκεδάσεις τη νίκη σας" όπου απάντησε "θα πάω να φάω ισπανικό φαγητό". Απλά μοναδικός...
Για να την... ακούσετε κλικ εδώ

1 σχόλιο:

  1. Περιμένουμε να μας ενημερώσεις για την "απάντηση" του Σκόλα... αν υπάρξει... (δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά ο δημοσιογράφος τον έχει πάρει χαμπάρι... ίσως γι' αυτό του κάνει και την τελευταία ερώτηση, για το πως θα το γιορτάσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails