Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Μετακομίζει η Ρεάλ

Να αλλάξει το... φενγκ-σούι που την ακολουθεί τα τελευταία χρόνια μήπως και φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου θα επιχειρήσει τη νέα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης. Οπως έγινε γνωστό λοιπόν η "βασίλισσα" αφήνει από την επόμενη σεζόν το Παλάθιο Βισταλέγκρε και μετακομίζει οριστικά στην "Κάχα Μάτζικα" το νεότευκτο γήπεδο στα περίχωρα της Μαδρίτης εκεί όπου μάλιστα θα φιλοξενήσει στις 22 Αυγούστου η Εθνική Ισπανίας την ομάδα των ΗΠΑ στο τελευταίο φιλικό των αμερικανών πριν από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία η Ρεάλ πρόκειται να ανακοινώσει και επίσημα τη συμφωνία με τη διοίκηση της "Κάχα Μάτζικα" χωρητικότητας 12.000 θεατών τις επόμενες μέρες. Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι... τελευταίας τεχνολογίας, με 1.700 θέσεις πάρκινγκ για το κοινό, άλλες 300 θέσεις VIP καθώς και πάνω από 200 εμπορικά καταστήματα.
Να σημειωθεί πως οι πρώτες φήμες περί μετακόμισης της Ρεάλ στην Κάχα Μάτζικα είχαν κυκλοφορήσει τον περασμένο Οκτώβριο όπως είχε επισημάνει το greekbball.

1 σχόλιο:

  1. Για να δούμε ποια άλλη δικαιολογία θα επιστρατεύσουν οι Μαδριλένοι για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους. Πάντως πέρα από την πλάκα, είναι πραγματικά εξαιρετικός ο τρόπος που οι Ισπανοί αρχιτέκτονες εκμεταλλεύονται το φυσικό περιβάλλον και ιδιαίτερα το υδάτινο στοιχείο για να ντύσουν τον περιβάλλοντα χώρο. ΓΗΠΕΔΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails