Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Φινάλε-θρίλερ προβλέπεται στην Α1 μετά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής. Δύο ομάδες (Πανιώνιος, Περιστέρι) διεκδικούν την 8η θέση ενώ τέσσερις (ΑΕΚ, Καβάλα, Ηλυσιακός, Τρίκαλα) θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την 13η θέση. Διαβάστε όλα τα πιθανά σενάρια ενόψει της τελευταίς αγωνιστικής την προσεχή Τετάρτη.
Με βάση τη βαθμολογία και αν θεωρήσουμε δεδομένη τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ολύμπια στη Λάρισα, οι 7 πρώτες θέσεις της βαθμολογίας δεν αλλάζουν (1. Παναθηναϊκός, 2. Ολυμπιακός, 3. Μαρούσι, 4. Πανελλήνιος, 5. ΠΑΟΚ, 6. Κολοσσός, 7. Αρης). Από εκεί και πέρα…

* 8ος θα είναι ο Πανιώνιος αν νικήσει την Καβάλα ή αν χάσει και χάσει και το Περιστέρι από τα Τρίκαλα. Το Περιστέρι παίρνει την 8η θέση αν νικήσει τα Τρίκαλα και χάσει ο Πανιώνιος. Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας (με τον Αρη αν χάσει από το Μαρούσι και νικήσουν Πανιωνιος και Περιστέρι), 8ος θα είναι ξανά ο Πανιώνιος.

* Η ΑΕΚ σώζεται με νίκη ή με ήττα αν χάσει ένας εκ των Καβάλας, Τρικάλων. Υποβιβάζεται αν χάσει και μαζί η Καβάλα νικήσει τον Πανιώνιο και τα Τρίκαλα το Περιστέρι.

* Η Καβάλα σώζεται αν νικήσει τον Πανιώνιο ή αν χάσει και παράλληλα χάσει ένας εκ των Τρικάλων ή Ηλυσιακού. Υποβιβάζεται αν χάσει και παράλληλα νικήσουν τόσο ο Ηλυσιακός όσο και τα Τρίκαλα

* Ο Ηλυσιακός σώζεται αν νικήσει την ΑΕΚ ή αν χάσει και παράλληλα χάσουν τα Τρίκαλα από το Περιστέρι. Σώζεται επίσης αν νικήσει, νικήσουν παράλληλα τα Τρίκαλα και χάσει η Καβάλα (τετραπλή ισοβαθμία). Υποβιβάζεται αν χάσει και παράλληλα νικήσουν τα Τρίκαλα στο Περιστέρι.

* Τα Τρίκαλα σώζονται αν νικήσουν στο Περιστέρι και παράλληλα χάσει ο Ηλυσιακός από την ΑΕΚ. Σώζονται επίσης αν νικήσουν το Περιστέρι και παράλληλα νικήσει ο Ηλυσιακός την ΑΕΚ και χάσει η Καβάλα από τον Πανιώνιο. Υποβιβάζονται αν χάσουν.

Στους παρακάτω πίνακες βλέπετε όλες τις πιθανές διπλές, τριπλές ή τετραπλές ισοβαθμίες που ίσως κρίνουν την τελική κατάταξη στην Α1.

ΔΙΠΛΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ
Ζευγάρι ισοβαθμίας
Καλύτερη ομάδα
Πανελλήνιος-Κολοσσός
Πανελλήνιος 2-0
Πανελλήνιος-ΠΑΟΚ
Πανελλήνιος +20
Κολοσσός-ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ +18
Άρης-Περιστέρι
Άρης +1
Άρης-Πανιώνιος
Άρης +13
Πανιώνιος-Περιστέρι
Πανιώνιος +12
Τρίκαλα-Ηλυσιακός
Ηλυσιακός +5


ΤΡΙΠΛΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ
Ομάδες ισοβαθμίας
Κατάταξη
Πανελλήνιος-Κολοσσός-ΠΑΟΚ
4. Πανελλήνιος, 5. ΠΑΟΚ, 6. Κολοσσός
Αρης-Περιστέρι-Πανιώνιος
7. Άρης, 8. Πανιώνιος, 9. Περιστέρι
ΑΕΚ-Τρίκαλα-Ηλυσιακός
11. Ηλυσιακός, 12. Τρίκαλα, 13. ΑΕΚ


ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ
Ομάδες ισοβαθμίας
Κατάταξη
ΑΕΚ-Τρίκαλα-Καβάλα-Ηλυσιακός
10. Ηλυσιακός, 11. Τρίκαλα, 12. ΑΕΚ, 13. Καβάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails