Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η Κάχα Λαμποράλ "αγκαλιάζει" Λόγκαν

Η σεζόν μπορεί να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί αλλά οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως φαίνεται πριν πεινάσουν αρχίζουν να… μαγειρεύουν. Βέβαια, η εποχή προσφέρεται και για σενάρια μεταγραφών και αν κρίνουμε από το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας As η Κάχα Λαμποράλ ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη κίνηση αφού λέγεται ότι βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του σκόρερ της Προκόμ, Ντέιβιντ Λόγκαν. Εξάλλου η Ρεάλ θέλει τον Κιντέλ Γουντς για τα ισπανικά πλέι-οφ!
Ο Λόγκαν που φέτος ήταν ο 5ος σκόρερ της Ευρωλίγκα (σε μέσο όρο πόντων) βρίσκεται σύμφωνα με το δημοσίευμα στο στόχαστρο τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Κάχα Λαμποράλ με τους Βάσκους πάντως να έχουν το προβάδισμα αφού λέγεται ότι του έχουν κάνει καλύτερη πρόταση οικονομικά. Ο Λόγκαν που φέτος είχε 15,3 πόντους, 3,4 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ ανά αγώνα είναι κάτοχος πολωνικού διαβατηρίου (έπαιξε στο τελευταίο Ευρωμπάσκετ που έγινε στη… χώρα του) και δεν «πιάνει» θέση αμερικανού.
Εξάλλου, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πάρει ενόψει των πλέι-οφ στην Ισπανία, τον Κιντέλ Γουντς από την Προκόμ Γκντίνια ενώ η νεοφώτιστη Ομπραντόιρο μετά το ναυάγιο με τον Στεφόν Μάρμπερι, απέκτησε τον διεθνή Κροάτη γκαρντ Νταμίρ Ράντσιτς που έπαιζε στη Ζαντάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails