Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ομπραντόιρο καλεί Μάρμπερι!

Φοβερή μεταγραφική κίνηση ετοιμάζει η νεοφώτιστη ισπανική ομάδα Ομπραντόιρο που σύμφωνα με δημοσιεύματα έκανε πρόταση στον πρώην ΝΒΑερ Στεφόν Μάρμπερι μέχρι το τέλος της σεζόν! Η Ομπραντόιρο που προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία αφού βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Αλικάντε που είναι πάνω από τη γραμμή υποβιβασμού θέλει έτσι να καλύψει το κενό του τραυματία Κωστή Βασιλειάδη ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.
Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες η Ομπραντόιρο έκανε επίσημη πρόταση στον Μάρμπερι ο οποίος μέχρι πριν λίγες εβδομάδες έπαιζε σε κινεζική ομάδα αλλά αποχώρησε αφού η ομάδα δεν δέχθηκε να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις έως το τέλος της σεζόν. Η ομάδα της Γαλικίας, δε, ήδη προχώρησε στην αποπομπή του Τζέρεμι Μάσεϊ για πειθαρχικό παράπτωμα και συμφώνησε με τον αμερικανό Πολ Ντέιβις (έπαιζε στο NBDL και στους Μειν Ρεντ Κλόους) για να τον αντικαταστήσει.

2 σχόλια:

  1. Γεια δες μεγαλεία ο Κωστάκης, τον αντικαθιστά ο Στάρ-μπερι!
    Γιάννη, επειδή έχεις ασχοληθεί εκτενώς με τον κύριο, ιδού οι ασχολίες του Μπουτς του Ηλυσιακού αφού γύρισε στις ΗΠΑ: Ανθρώπινο εμπόδιο για τον διαγωνισμό καρφωμάτων του NBDL (πηγαίντε στο τελευταίο κάρφωμα). Δεν μας έδειξε ότι κάνει και για κάτι παραπάνω:

    http://www.youtube.com/watch?v=oB5rUD_luEM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails