Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Θέλει Γκάρι Νιλ το Περιστέρι!

Κόλπο με έναν σπουδαίο σκόρερ ετοιμάζεται να κάνει το Περιστέρι! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία η ελληνική ομάδα έβαλε στόχο τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος Ιταλίας Γκάρι Νιλ, έναν γκαρντ/φόργουορντ για να αντικαταστήσει τον Μάρκους Φέιζον που πήγε στην ουκρανική Ντνιέπρ. Για τον Νιλ πάντως ενδιαφέρεται και η Ουνικάχα Μάλαγα για να καλύψει το κενό του Χουάν Ντίξον. Ο Νιλ αποπέμφθηκε τη  Μεγάλη Τρίτη από τη Μπενετόν Τρεβίζο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.
Ο Γκάρι Νιλ λοιπόν απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση της Μπενετόν την περασμένη Δευτέρα και η διοίκηση της ομάδας προχώσησε στη διακοπή του συμβολαίου του αφού προηγουμένως είχε υπογράψει τον αμερικανό Μπόμπι Ντίξον ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος προ μηνός από τη γαλλική Βιλερμπάν. Ο Νιλ στο παρελθόν είχε αγωνισθεί στην τουρκική Μπεσικτάς ενώ πέρασε και από την ισπανική Μπαρτσελόνα παίζοντας στην Ευρωλίγκα. Φέτος ήταν ο ηγέτης της Μπενετόν Τρεβίζο και πρώτος σκόρερ της ομάδας. Το Περιστέρι μετά τη φυγή του Φέιζον και την αποδέσμευση του Γκάρι Ουίλκινσον αναζητά έναν αμερικανό σκόρερ μέχρι το τέλος της σεζόν.

5 σχόλια:

  1. Εδώ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, θέλουν και τον Νιλ. Αν και η αποπομπή του από την Μπενετόν και αυτή μάλλον χρωστούμενα μου μυρίζει. Γιατί να έρθει στο Περίστερι και να μην πάει στην Μάλαγα δεν το καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω επειδή γνωρίζω. Το Περιστέρι είναι από τις λίγες ομάδες στην Α1 (μετρημένες στα δαχτυλα του ενός χεριου) που έχει τους πάντες πληρωμένους στην ώρα τους. Και αξίζουν πολλά μπράβο στη διοίκησή του. Πάρα πολλά μπράβο. Τον Νιλ η Μπενετόν ήθελε να τον σουτάρει πριν ένα μηνα επειδη ειχε κανει ανω-κατω την ομάδα. Πάντως κι εγω προβλέπω να πηγαινει στην Ισπανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ok, my bad που λένε και στην Αμερική:) αν όντως έχει, να τον φέρει το περιστέρι. τότε χτυπάει εξάδα και ίσως κάτι παραπάνω μέσω πλέι οφ. αλλά μιας και ξέρεις, για πες μας τις ομάδες που είναι 'πάντα στην ώρα τους'. Εδώ βγήκε ένας της Ολύμπιας και είπε ότι και αυτή είναι συνεπής! Ο ΠΣΑΚ εξακολουθεί να δίνει λίστες με ομάδες που δεν πληρώνουν; Πες μας να ξέρουμε τι μας γίνεται και ποιες ομάδες αξίζει να παρακολουθούμε επειδή δεν θα διαλυθούν αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το Περιστέρι θα πάρει τον Νιλ ή κάποιον άλλο παίκτη. Θα συνεχίσει ως έχει ή θα πάει σε μία φτηνότατη λύση (και ο Νιλ δεν είναι τέτοια). Η Ολύμπια λέγεται ότι όντως δεν είναι πολύ πίσω στις πληρωμές. Εκεί που έχει χαθεί το τόπι είναι σε Τρίκαλα, Μαρούσι, Πανιώνιο, ΑΕΚ κατά πρώτο λόγο ενώ και σε άλλες ομάδες υπεράνω... υποψήψιας παίκτες είναι 2 και 3 μήνες πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βλέπω να υπάρχει λόγος το Περιστέρι να ξοδευτεί, δεν έχει να κερδίσει κάτι, καλύτερα να κάνει συντήρηση δυνάμεων να κλείσει τη χρονιά με θετικό ισοζύγιο.
    Ισως αν βρεθεί καμιά ευκαιρία με ένα μηνιαίο συμβόλαιο ας έρθει, αλλιώς συνεχίζουμε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails