Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Πληρώνουν τη wild card (και) οι Λιθουανοί


Τα... παζάρια για τις wild card ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος μπάσκετ της Τουρκίας συνεχίζονται μία εβδομάδα πριν την απόφαση της FIBA για τις τέσσερις τελευταίες θέσεις της διοργάνωσης. Οι Λιθουανοί ενώ αρχικά κατηγορούσαν τη FIBA για... χρηματισμό από Ρώσους παράγοντες τελικά αναγκάστηκαν να μπουν στο ίδιο παιχνίδι και ανακοίνωσαν ότι βρήκαν τα 500.000 ευρώ που απαιτούνται (;) για να πάρει η ομάδα τους wild card μετά από συμφωνίες που έκαναν με διάφορους σπόνσορες.

Οπως έγινε γνωστό λοιπόν η LKF η Λιθουανική Ομοσπονδία μπάσκετ σύναψε συμφωνίες με 3 σπόνσορες που θα της αποφέρουν 500.000 ευρώ προκειμένου να... πληρώσει για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Μιντάουγκας Μπαλτσιούνας υποστήριξε πως δεν πρόκειται να βγει ούτε ευρώ από τα ταμεία της Ομοσπονδίας και πως δεν θα επηρεασθεί ο προγραμματισμός της τα επόμενα χρόνια.
Πλέον οι Λιθουανοί, μετά τους Ρώσους, μπαίνουν γερά στο παιχνίδι της εξασφάλισης μιας wild card με τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία αουτσάιντερ.

6 σχόλια:

  1. Η απόλυτη ξεφτίλα...Ο πατερούλης και το "αθλητικό κίνημά του" να είνα περήφανοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικα ακουγεται απιστευτο.

    Παλι καλα που δεν εκανε και πλειοδοτικο διαγωνισμο η FIBA...

    Πανω απ'ολα αξιοκρατια και αμολυντα αθλητικα ιδεωδη...

    (Αρα οι αθλητες μας συνεβαλαν στη μειωση του κρατικου ελλειματος της χωρας μας κατα μισο εκ. ευρω προκρινομενοι χωρις wildcard... βεβαια ισως μας εκανε καμια εκπτωσουλα ο προεδρας... -γιατι απο χορηγιες εμεις τοσα δε βγαζαμε)

    Ασχετο- Κ.Ψαρακη, τα links για τα blogs των Παπαδογιαννη και Βετακη δεν λειτουργουν πλεον, αφου η gazetta ανανεωσε το site της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thanks για τις επισημάνσεις Keraynopoylos, τα links διορθωθηκαν ήδη. Οσο για τα περί της FIBA και του Παγκοσμίου, τα λόγια είναι περιττά. Οπως γράφει ο RFM το "αθλητικό κίνημα" της κονόμας δρα ανενόχλητο αλλά στη βιτρίνα μιλάει για αξιοκρατία κλπ. Εδώ μας ζαλίζει ο "πατερούλης" εδώ και χρόνια για το στοίχημα και ο βασικός σπόνσορας στο Ευρωμπάσκετ από το 2005 είναι στοιχηματική εταιρεία. Η υποκρισία δεν έχει όρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ν'αναμένουμε κανά σχετικό άρθρο σε επόμενα τεύχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails