Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Μπουρούσης και Σπανούλης για "Παίκτες της χρονιάς"


Δύο διεθνείς Ελληνες παίκτες, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκονται μέσα στη λίστα των 16 παικτών που θα διεκδικήσουν μέσω δημοψηφίσματος της FIBA Europe τον τίτλο του «Παίκτη της χρονιάς» για το 2009. Πως μπορείτε να ψηφίσετε τους δύο Ελληνες παίκτες. Υποψήφια στο αντίστοιχο δημοψήφισμα για τις γυναίκες η Ευανθία Μάλτση!
Ο σέντερ του Ολυμπιακού και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι λοιπόν δύο από τους 16 εκλεκτούς που θα τεθούν προς… ψηφοφορία από τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο για τον τίτλο του «Παίκτη της χρονιάς». Ο συναγωνισμός βέβαια θα είναι πολύ μεγάλος αφού στους άλλους 14 παίκτες περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα ονόματα του Ντιρκ Νοβίτσκι, του Πάου Γκασόλ, του Τόνι Πάρκερ και του Χέντο Τούρκογλου. Στη λίστα περιλαμβάνονται δύο ακόμη παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας πάλι τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον σέντερ των πρασίνων Νικόλα Πέκοβιτς και τον πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού Μίλος Τεοντόσιτς.
Συνολικά, στους 16 υποψήφιους «Παίκτες της Χρονιάς» περιλαμβάνονται 3 Ισπανοί, 3 Σέρβοι, 2 Ελληνες, 2 Τούρκοι και από ένας παίκτης από Γερμανία, Σλοβενία, Τουρκία, Ισραήλ, Πολωνία, Μαυροβούνιο και Γαλλία.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009


Παίκτης
Εθνικότητα
Ομάδα
Ντιρκ Νοβίτσκι
Γερμανία
Ντάλας Μάβερικς
Εραζεμ Λόρμπεκ
Σλοβενία
Μπαρτσελόνα
Ερσάν Ιλιασόβα
Τουρκία
Μιλγουόκι Μπακς
Χέντο Τούρκογλου
Τουρκία
Τορόντο Ράπτορς
Ιγκόρ Ρακότσεβιτς
Σερβία
Εφες Πίλσεν
Γιάννης Μπουρούσης
Ελλάδα
Ολυμπιακός
Χουάν Κάρλος Ναβάρο
Ισπανία
Μπαρτσελόνα
Λιόρ Ελιάου
Ισραήλ
Κάχα Λαμποράλ
Μαρτσίν Γκόρτατ
Πολωνία
Ορλάντο Μάτζικ
Μίλος Τεόντοσιτς
Σερβία
Ολυμπιακός
Νικόλα Πέκοβιτς
Μαυροβούνιο
Παναθηναϊκός
Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς
Σερβία
Ρεάλ Μαδρίτης
Πάου Γκασόλ
Ισπανία
Λος Αντζελες Λέικερς
Ρούντι Φερνάντεζ
Ισπανία
Πόρτλαντ Μπλέιζερς
Τόνι Πάρκερ
Γαλλία
Σαν Αντόνιο Σπερς
Βασίλης Σπανούλης
Ελλάδα
Παναθηναϊκός

Για να ψηφίσετε τους δικούς σας «Παίκτες της χρονιάς» καντε κλικ εδώ (έχετε τρεις επιλογές).

Οσον αφορά στις γυναίκες και εδώ υπάρχει ελληνική υποψηφιότητα από την MVP του Ευρωμπάσκετ του περασμένο καλοκαιριού Ευανθίας Μάλτση η οποία αγωνίζεται στην Τσεχική USK Πράγας. Για να ψηφίσετε τη Μάλτση κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails