Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Νέα τραγωδία για τον Καμπάλα


Μία απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στη Ρωσία με τραγικό πρωταγωνιστή τον σέντερ της Ενισέι Κράσνογιαρσκ Κάσπαρς Καμπάλα ο οποίος πληροφορήθηκε τον θάνατο της μόλις πέντε μηνών κορούλας του λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Λιέγη για το FIBA EuroChallenge.

Ο Καμπάλα ο οποίος το 2003 είχε χάσει και τον αδερφό του Κριστάπς, έμαθε το άσχημο μαντάτο πριν το τζάμπολ του αγώνα αλλά βρήκε το σθένος να αγωνισθεί για 24 λεπτά και να πετύχει μάλιστα 19 πόντους πριν ξεσπάσει σε λυγμούς με το τέλος της αναμέτρησης και στη συνέχεια αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του για να μεταβεί στη Ρίγα της Λετονίας.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ενισέι δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για τον θάνατο της κόρης του Καμπάλα αρκούμενος να επισημάνει πως «δεν έπασχε από κάποια ασθένεια» αφήνοντας να εννοηθεί πως βρήκε τραγικό θάνατο από κάποιο ατύχημα.
Η μόλις πέντε μηνών Μικαίλα Αννα-Μαρία ήταν το πρώτο παιδί του Καμπάλα από τον δεύτερό του γάμο με τη Λετονή Τίφανι ενώ από τον πρώτο του γάμο στις ΗΠΑ με την αμερικανίδα Τζέσικα έχει και έναν γιο τον Κριστάπς Αντζελο ενώ είχαν υιοθετήσει και ένα ακόμη αγόρι, τον Ντιάντρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails