Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Τα καλύτερά μας χρόνια...


Το καλύτερο δώρο ενόψει γιορτών για τους συγγενείς ή φίλους που αγαπούν το μπάσκετ δεν είναι τίποτε άλλο από ένα βιβλίο για το αγαπημένο μας άθλημα. Όταν αυτό το βιβλίο έχει δημιουργηθεί με το μεράκι και την αγάπη μιας δράκας μπασκετανθρώπων και έχει μπει σε ένα εξίσου εντυπωσιακό περιτύλιγμα, ε, τότε, είναι το ιδανικό δώρο. Ο τίτλος του «Τα καλύτερά μας χρόνια» και αφορά πραγματικά τα καλύτερά μας μπασκετικά χρόνια τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Η παρουσίασή του έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας παρουσία πλήθους μπασκετανθρώπων και μπορείτε άμεσα να το αποκτήσετε.
Οι καλοί συνάδελφοι Παναγιώτης Χορόζογλου και Σπύρος Καβαλιεράτος επιμελήθηκαν της πολυτελέστατης αυτής έκδοσης μαζί με τη συνεργασία άλλων επτά δημοσιογράφων του μπάσκετ (Θανάσης Ασπρούλιας, Χαριτίνη Κυριτσάκα, Τζένη Γραβιά, Γιάννης Τρουμούσης, Γιώργος Συρίδης, Νίκος Καραγιώργης και Γιώργος Χαλαβαζής) σε μία έκδοση της ιστοσελίδας Superbasket.gr και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Μέσα σε 146 σελίδες ξετυλίγεται η σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ και των επιτυχιών των Εθνικών μας ομάδων (κυρίως της Εθνικής Ανδρών) με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, άγνωστες ιστορίες και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών όπως του Αργύρη Καμπούρη, του Φάνη Χριστοδούλου, του Θοδωρή Παπαλουκά, του Βασίλη Σπανούλη, του Μιχάλη Κακιούζη και πολλών άλλων.
Ένα βιβλίο-λεύκωμα πραγματικό κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει από καμία μπασκετική βιβλιοθήκη την παρουσίαση του οποίου τίμησαν ο πρόεδρος της FIBA Europe Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο σέντερ της Εθνικής και του Ολυμπιακού Γιάννης Μπουρούσης που μίλησαν για αυτό. Το παρόν, δε, στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Νίκος Φιλίππου, ο Νίκος Ζαβλανός ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ κ.Τσαγκρώνης και πολλοί άλλοι.
Οσοι θέλετε να το προμηθευτείτε (τιμή 15 ευρώ) δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.
Καλοτάξιδο και όπως αναφέρεται στον επίλογό του… to be continued.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails