Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ο Μπονιτσόλι στη Ρόμα


Τον αντικαταστάτη του Νάντο Τζεντίλε φαίνεται πως βρήκε η Λοτομάτικα Ρόμα στο πρόσωπο του Ιταλού τεχνικού Ματέο Μπονιτσόλι ο οποίος δεν αποκλείεται να κάτσει στον πάγκο της Ρόμα για τον κρίσιμο αγώνα με το Μαρούσι για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Όπως λοιπόν αναφέρουν πληροφορίες από την Ιταλία, ο πρόεδρος της Ρόμα Κλαούντιο Τότι αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Ματέο Μπονιτσόλι ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Ρώμη για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Ο Μπονιτσόλι που είχε διατελέσει προπονητής της Βίρτους Μπολόνια κέρδισε στο… νήμα τον Ιταλό Ατίλιο Κάγια (ο οποίος προορίζεται να αναλάβει πόστο ως βοηθός στην Εθνική ιταλίας) και τον Σκοπιανό Ζάρε Μαρκόβσκι ο οποίος ακόμη βρίσκεται στα δικαστήρια με την Αβελίνο λόγω της περσινής απόλυσής του.
Εξάλλου η Μπενετόν Τρεβίζο αποφάσισε να καλύψει το κενό που άφησε ο Κάρτιερ Μάρτιν με την απόκτηση του αμερικανού γκαρντ KC Ρίβερς ο οποίος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κλέμσον και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α2 της Ιταλίας και στην ομάδα Λατίνα έχοντας 24,9 πόντους και 5,8 ριμπάουντ μέσο όρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails