Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Fantasy Euroleague Update, Day 7

Ολοένα και ανεβαίνει ο πήχης στο group του Greekbball στο Euroleague Fantasy αφού κατά την 7η αγωνιστική δύο ομάδες ξεπέρασαν τους 200 βαθμούς ενώ άλλη μία τους πλησίασε. Νικητής της εβδομάδας ο πρωτοπόρος της λίγκας pierikos-arxelaos με 204,1 βαθμούς ενώ τον ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής ο c_zero με 202,4 και λίγο πιο κάτω ο banou 4 με 197,1.

Οι δύο πρώτοι της εβδομάδας φιγουράρουν και την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του group με τον μεν pierikos-arxelaos να είναι πρώτος με 1.048,7 βαθμούς και τον c_zero να ακολουθεί από κοντά με 1.040,9. Έχασε έδαφος ο Fullattack#2 ο οποίος με 180,3 βαθμούς έμεινε στην 3η θέση με 1.015,5 βαθμούς ενώ ακολουθεί ο themis_Xalandri με 989,3 στην 4η θέση με τον B.C.Pournari να μένει μακριά 5ος με 942,3.

4 σχόλια:

  1. Kyrie Psaraki nomizo oti einai eksairetika adiko mesousis tis sezon na ksefitronoun neoi paiktes kai na vazoun tis kalyteres omades tous sthn idiotikh liga pou exete systisei. Gia paradeigma o ouranokatevatos hmmy13 emfanizetai ksafnika protos vazontas thn omada tou meta to peras pollon agonistikon. Nomizo prepei na epimelitheite tis dikleides asfaleias tou paixnidiou an theloume na exoume fair play.

    Stelios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Στέλιο και λοιποί συμμετέχοντες στη λίγκα. Το γκρουπ είναι μεν private αλλά παράλληλα και public αφού έχω δώσει δημόσια, μέσω του site, τους κωδικούς. Δεν μπορώ να διώξω κάποιον παίκτη οποτεδήποτε και αν μπει στη λίγκα. Ο μόνος περιορισμός που έχω θέσει και θα κρατηθεί μέχρι τέλους είναι η ύπαρξη μίας και μόνο ομάδας για κάθε μάνατζερ και σε αυτό θα είμαι κάθετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mην τρελαίνεστε...
    Νομίζω πως θα κοιταχτούν εξάλλου όλες οι αγωνιστικές.

    go on Athens Bhoys!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κάνω μια τεχνικής φύσεως ερώτηση;

    Δε ξέρω τί μπορεί να έκανα..αλλά πλέον πατώ το κουμπί για SELL κι ενώ μου ανοίγει το νέο παράθυρο,πλέον βλέπω μια ολόλευκη σελίδα!Μάλιστα αντί για την ακριβή διεύθυνση,γράφει: "αναζήτηση σελιδοδεικτών κι ιστορικού¨.

    Ευχαριστώ προκαταβολικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails