Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Βρήκε εκδότη ο Ντόναχι για το βιβλίο-αποκάλυψη


Αυτό που όλους τους προηγούμενους μήνες φοβόταν το ΝΒΑ σε λίγες μέρες θα είναι πραγματικότητα. Ο γνωστός πρώην διαιτητής του ΝΒΑ Τιμ Ντόναχι βρήκε τελικά εκδοτικό οίκο για να εκδώσει το βιβλίο του με τις αποκαλύψεις για τα στημένα ματς στο ΝΒΑ και λίγο πριν τα Χριστούγεννα το βιβλίο του με τίτλο Personal Foul θα βρεθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων όλης της χώρας!

Ο Ντόναχι λοιπόν παρά τις… προσευχές του Ντέιβιντ Στερν και των ανθρώπων του ΝΒΑ βρήκε τελικά εκδοτικό οίκο, την εταιρεία VTi-Group που εδρεύει στην Τάμπα της Φλόριντα και ήδη ως «πρόμο» της κυκλοφορίας του βιβλίου του με τίτλο Personal Foul δόθηκε στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του.
«Το βιβλίο που το ΝΒΑ δεν θέλει να διαβάσετε» είναι το σχόλιο μίας ιστοσελίδας που αναφέρεται στο εξώφυλλο του βιβλίου ενώ ως υπότιτλος επισημαίνεται: «Μια εξομολόγηση σε πρώτο πρόσωπο για το σκάνδαλο που έκανε άνω-κάτω το ΝΒΑ».
Στο δελτίο Τύπου που δόθηκε από τον εκδοτικό οίκο αναφέρεται εκτός των άλλων: «Οι αναμνήσεις του Τιμ Ντόναχι ως πρώην διαιτητής του ΝΒΑ και η συμμετοχή του σε στοιχήματα αγώνων μπάσκετ βρήκαν στέγη στον εκδοτικό οίκο VTi-Group. Μαζί άλλαξε και ο τίτλος του βιβλίου που πλέον είναι Personal Foul το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα για επιλεκτικούς αναγνώστες στις 4 Δεκεμβρίου ενώ θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία πριν τα Χριστούγεννα. Ο Τιμ Ντόναχι επίσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «60 λεπτά» η οποία θα προβληθεί στις 6 Δεκεμβρίου μιλώντας για το βιβλίο μέσα από το οποίο απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις για τη συμμετοχή του σε στοιχηματισμό αγώνων του ΝΒΑ».

5 σχόλια:

  1. Άσχετο σχόλιο αλλά μόλις μπήκα στο σάιτ του Μακεδονία ΤV και έτσι έμαθα ότι θα καλυφθεί τηλεοπτικά και ο αγώνας Πανιώνιος – Άρης τα Σάββατο. Στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ βέβαια ακόμα να ξυπνήσουν. Επίσης, για το ΠΑΟ – ΠΑΟΚ της Κυριακής δεν έχει ανακοινωθεί τηλεοπτική κάλυψη παρόλο που ο ΣΚΑΙ έχει πει ότι θα δείχνει όλα (ή τουλάχιστον τα σημαντικότερα από) τα εντός των αιωνίων. Βέβαια εκείνη την ώρα το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ λέει «σκάι γκολ» ή όπως αλλιώς λέγεται η αθλητική κυριακάτικη εκπομπή του, οπότε, μπορεί να χωρέσουν και τη μετάδοση του αγώνα εκεί μέσα. Άλλωστε χρόνο έχουν – όλη την Κυριακή κρατάει αυτή η εκπομπή πια… Αλλά εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ και να μην ρωτήσω: ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ; Είναι δυνατόν, την παραμονή της αγωνιστικής και να μην ξέρουμε ακόμα ποιες θα είναι οι τηλεοπτικές μεταδόσεις; Είναι δυνατόν ο ΕΣΑΚΕ να μην έχει ανακοινώσει το οριστικό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων την παραμονή της αγωνιστικής; Είναι δυνατόν οι άρρωστοι μπασκετικοί να πρέπει να επισκεπτόμαστε διαρκώς δεκάδες σάιτ για να πληροφορηθούμε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου; Και μετά θέλουμε να κάνουμε και νούμερα τηλεθέασης; Πως; Αφού τις τηλεοπτικές μεταδόσεις τις κρατάμε σχεδόν κρυφές ακόμα και από τους καλύτερους πελάτες μας. Καλά, δεν σχολιάζω τον προγραμματισμό των ενάρξεων των αγώνων και άλλα πιο εξειδικευμένα θέματα. Αυτά είναι πυρηνική φυσική για τους κρατούντες.
    Ο αγανακτισμένος Αριστοτέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς για όλα όσα γράφεις Αριστοτέλη είχα γράψει προ μηνών. Για την "εμπλοκή" του TV MΑΚΕΔΟΝΙΑ στις μεταδόσεις, για τα του ΣΚΑΪ που κατ'επιλογή θα δείχνει ματς και όλα αυτά. Οσον αφορά στον ΕΣΑΚΕ και τον προγραμματισμό έχω να επισημάνω τα εξής: Ο Γιώργος Κονδύλης που είναι ο υπεύθυνος του προγράμματος εδώ και χρόνια ξεπερνάει τον εαυτό του. Ο άνθρωπος παλεύει κυριολεκτικά ΜΟΝΟΣ για να βγάζει το πρόγραμμα. Το κακό είναι πως είναι μόνος. ΕΣΑΚΕ δεν υπάρχει γιατί απλά δεν ασχολούνται αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν, δηλαδή οι δύο μεγάλοι. Οταν αποφασίσουν να το κάνουν, ίσως δούμε κάποια αλλαγή. Επαναλαμβάνω το πρόβλημα δεν είναι ο Οικονομίδης και ο κάθε Οικονομίδης. Κάποιοι τον βάζουν (ψηφίζουν) για τη θέση αυτή και τον πληρώνουν μάλιστα. Αν αυτούς τους κάποιους δεν τους απασχολεί, τότε εμάς δεν μας πέφτει λόγος αφού αυτοι (τον) πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον οι 2 πλουσιοι θες να πεις και οι 2 που ναι μεσα στα κεντρα συμφεροντων.Ειδικα σε αυτο το αθλημα υπαρχουν και αλλοι μεγαλοι.Και αρκετα μεγαλυτεροι από τον εναν-εχω ξοδεψει το μισο ΑΕΠ της Ελλαδας και δεν μπορω να παρω ουτε ενα κυπελλακι-μεγαλο

    Φιλικα,αλλα εχω ψιλοβαρεθει να ακουω για τους ''2 μεγαλους''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα το βιβλιο κανει μεγαλες αποκαλυψεις..;

    Καιει καθολου τη γουνα του Στερν..;

    Το ειδα στο "You might also like:" και το θυμηθηκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails