Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Μάλαγα ο Πρίντεζης, Σιένα ο Ζήσης...

Ενας νυν και ένας υποψήφιος μελλοντικός παίκτης του Ολυμπιακού δείχνουν να απομακρύνονται οριστικά από τα μελλοντικά σχέδια των ερυθρόλευκων. Δημοσιεύματα στην Ισπανία και την Ελλάδα θέλουν τον Γιώργο Πρίντεζη (ο οποίος δεν συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του) να βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με την ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα ενώ λέγεται ότι ενδιαφέρον έχει δείξει και η Βαλένθια. Οσο για τον Νίκο Ζήση που ήταν από τους στόχους της ομάδας του Πειραιά, έχει δεχθεί πρόταση από την ιταλική Σιένα και σκέφτεται να επιστρέψει στην Ιταλία μετά από δύο χρόνια όταν έφυγε από τη Μπένετον Τρεβίζο. Να σημειωθεί ότι η Σιένα ενδιαφέρεται και για τον Ντέιβιντ Χόκινς της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.

2 σχόλια:

  1. Ηθελα να μου σχολίασετε το ποσό που λένε δημοσιέυματα ότι πρότεινε ο Ολυμπιακός στον Ζήση (500.000) για ένα έτος.

    Το θεωρώ ειλικρινά υποτιμητικό σε σύγκριση με άλλες προσφορές που έχει κάνει η ομάδα αλλά και σε συγκριση με τα ποσά που κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι.

    Ακιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κάθε ομάδα έχει "δικαίωμα" να κάνει την πρόταση που θεωρεί κατάλληλη για κάθε παίκτη και κάθε παίκτης αντίστοιχα να κοστολογήσει τον εαυτό του ανάλογα. Η γνώμη μου είναι ότι ο Ζήσης ως διεθνής παίκτης και μέλος ομάδων που βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, "θεωρητικά" άξιζε καλύτερης προσφοράς αν ισχύουν αυτές οι 500.000 ευρώ. Θεωρώ πάντως -γνωρίζοντάς τον προσωπικά- ότι απλά δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails