Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Οι Ομιλοι της Ευρωλίγκα

Ομπράντοβιτς εναντίον Μεσίνα και Ολυμπιακός εναντίον Πρίντεζη! Κέφια είχε η κληρωτίδα της Ευρωλίγκα για τους ομίλους της διοργάνωσης αφού ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ετορε Μεσίνα και ο Ολυμπιακός στον ίδιο με την Ουνικάχα Μάλαγα του Γιώργου Πρίντεζη! Οι δύο ελληνικές ομάδες στάθηκαν ιδιαίτερα τυχερές αφού οι όμιλοί τους είναι βατοί με τον Ολυμπιακό να έχει αντιπάλους στον Β Ομιλο την Παρτιζάν, την Ουνικάχα, την Εφες Πίλσεν, την Λιέτουβος Ρίτας και μια ομάδα από τα προκριματικά (αυτή που θα προκύψει από τα ζευγάρια Ορλεάν-Σαρλερουά και Μπένετον-Βέντσπιλς) ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τις Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, Προκόμ, Κίμκι Μόσχας και την Ολντενμπουργκ.
Αναλυτικά οι όμιλοι της Ευρωλίγκα:
Α ΟΜΙΛΟΣ: Μπαρτσελόνα, Σιένα, Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ, Φενέρμπαξε/Ούλκερ, Ζαλγκίρις Κάουνας, Βιλερμπάν
Β ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός, Παρτιζάν Βελιγραδίου, Ουνικάχα Μάλαγα, Εφες Πίλσεν, Λιέτουβος Ρίτας, 1η ομάδα προκριματικών (Ορλεάν, Σαρλερουά, Μπένετον ή Βέντσπιλς)
Γ ΟΜΙΛΟΣ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Τάου Κεράμικα, ΜακάμπιΤελ Αβίβ, Βίρτους Ρόμα, Ολίμπια Λουμπλιάνα, 2η ομάδα προκριματικών (Αλμπα, Λε Μαν, Μαρούσι ή Αρης)
Δ ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμανι Τζινς Μιλάνο, Προκόμ, Κίμκι Μόσχας, Ολντενμπουργκ
Δείτε τα έως τώρα ρόστερ των ομάδων της Ευρωλίγκα με βάση τις μεταγραφές τους και τις ανανεώσεις συμβολαίων που έχουν ανακοινωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails