Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Αρχισαν τα όργανα...

Αρχισαν τα όργανα... Με το που οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο του Ολυμπιακού άρχισε στον υπερθετικό βαθμό μάλιστα η μεταγραφολογία για τους ερυθρόλευκους. Μέχρι το Σάββατο είχαν αναφερθεί, γραφθεί ή ειπωθεί σε εφημερίδες, site και ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο πάνω από δέκα νέοι παίκτες με τελευταία ονόματα τους Μπεν Γκόρντον (είχε φλερτ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρυσι προκειμένου να αυξήσει τις αποδοχές του από τους Σικάγο Μπουλς) και Ιμπραίμ Τζααμπέρ (έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τη Λοτομάτικα Ρόμα). Το όνομα όμως που κάνει τη... διαφορά ειναι αυτό τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Ο "Πέτζα" που ως γνωστόν έχει και ελληνικό διαβατήριο (με επώνυμο Κίνης) είναι εδώ και χρόνια διακαής πόθος των αδερφών Αγγελόπουλου σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Ο Πέτζα μεζί με τον Ιγκόρ Ρακότσεβιτς και τον Κσιστόβ Λαβρίνοβιτς φέρεται να είναι οι παίκτες που θέλουν οι ερυθρόλευκοι αλλά όσον αφορά τον Στογιάκοβιτς το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι έχει για δύο ακόμη σεζόν συμβόλαιο με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς με απολαβές 14,2 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν και 15,3 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2010-11. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να δώσει δανεικούς για την επόμενη σεζόν τους Μίλος Τεοντόσιτς και Ζόραν Ερτσεγκ, ότι έγιναν προτάσεις ανανέωσης των συμβολαίων των Γιάννη Μπουρούση και Γιώργου Πρίντεζη και πως ο Μίλαν Τόμιτς θα γίνει πρώτος βοηθός του Γιαννάκη μετά την αποπομπή του Μάνου Μανουσέλη.

3 σχόλια:

  1. Έγκλημα να δωθούν δανεικοί Teodosic - Erceg, οι οποίοι είναι καλύτεροι από Tomic-Tarlac (στις αντίστοιχες ηλικίες) και τη στιγμή που στον ΟΣΦΠ υπάρχουν υπερτιμημένοι παίκτες στυλ Σοφο και Πελεκάνου...

    Τι συμβαίνει; Δεν ξέρει ο υπερ-προπονητής να δουλεύει με νεαρούς παίκτες; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Stojakovic μπορει να σταματησει το μπασκετ τελειως.. ο Teodosic δεν νομιζω οτι θα παει πουθενα. Ειδικα στα τελευταια παιχνιδια εδωσε μαχη για το συμβολαιο του. Ο Erceg απο την αλλη δεν προσφερει κατι αντικειμενικο στον Ολυμπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. M.L. Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ειδικά όσον αφορά το τελευταίο σκέλος του σχολίου σου. Για τα "σερβόπουλα" ό,τι και να λέμε εμείς, άλλοι αποφασίουν αν και θεωρώ καλό παίκτη τον Τεοντόσιτς.
    The Hoop. Οντως, ο "Πέτζα" σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει. Μαλιστα πρόσφατα η εταιρεία του (ενεργειακής τεχνικής) σύναψε μία μεγάλη συμφωνία στα Βαλκάνια. Ανάγκη χρημάτων σε καμία περίπτωση δεν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails