Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ο Αρης στην Ευρωλίγκα!

Πλέον είναι επίσημο. Ο Αρης με επίσημη ανακοίνωση μέσα από το site της ομάδας έκανε γνωστό ότι η Ευρωλίγκα του έδωσε ειδική πρόσκληση για συμμετοχή στα προκριματικά της Ευρωλίγκα αντί της ουκρανικής Αζόβμας Μαριουπόλ. Μπορεί να μην έχει υπάρξει ακόμη ανακοίνωση από πλευράς της διοργανώτριας αρχής αλλά πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ετσι, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες στη φάση των ομίλων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) με προοπτική να γίνουν ακόμη και τέσσερις αν Μαρούσι και Αρης περάσουν τον σκόπελο των προκριματικών. Θυμίζουμε ότι αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων στην προκριματική φάση θα είναι οι εξής ομάδες: Μπένετον Τρεβίζο (Ιταλία), Λε Μαν, Ορλεάν (Γαλλία), Βέντσπιλς (Λετονία), Αλμπα Βερολίνου (Γερμανία) και Σαρλερουά (Βέλγιο). Στις 8 Ιουλίου θα γίνει η κλήρωση στην οποία θα προκύψουν τέσσερα ζευγάρια. Οι νικητές θα αναμετρηθούν στη δεύτερη φάση και οι δύο νικήτριες των ημιτελικών θα παίξουν στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα.

3 σχόλια:

  1. Αυτό που λες για 4 ζευγαρια οπου οι νικητές θα παίξουν μετά για τις 2 θέσεις στους ομίλους είναι σίγουρο?

    Γιατί στα διάφορα ρεπορτάζ αλλου γράφουν για ομίλους αλλού για νοκ αουτ ενω και στο site της Ευρωλίγκα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία (πρωτοτυπο)

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν αυτό που γράφω. Το περί 2 ομίλων των τεσσάρων προϋποθέτει πολλούς αγώνες (6 για κάθε ομάδα, μέσα έξω) και είναι πέρα από κάθε... φαντασία γιατί θα πρέπει να ξεκινήσουν να παίζουν αρχές Σεπτεμβρίου. Οι αγώνες θα είναι διπλοί (μέσα-έξω) όπως πέρυσι στο ULEB Cup, οι 4 νικητές θα παίξουν σε δύο νέα ζευγάρια και θα βγουν οι 2 ομάδες. Λογικά στις 8 Ιουλίου θα προκύψουν όλα τα ζευγάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή δεν έχω καταλαβει επειδή ο καθένας στα ρεπορτάζ γράφει ότι θέλει από αυτές τις 8 ομάδες όσες αποκλειστούν θα πάνε στο eurocup?Η μόνο οι τελευταίες 2?

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails