Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Blockbuster συμφωνία στέλνει τον Σακ στο Κλίβελαντ

Αναψε για τα καλά το παζάρι των ανταλλαγών στο ΝΒΑ με μία συμφωνία blockbuster ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Φοίνιξ Σανς με την ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς να αποκτά τον Σακίλ Ο'Νιλ! Για τον "Σακ" οι Καβς θα είναι ο 5ος σταθμός της καριέρας του μετά το Ορλάντο, τους Λέικερς, το Μαιάμι και το Φοίνιξ. Αναλυτικά οι ανταλλαγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής με αυτές που αφορούν τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον και τα ντραφτ πικ των Μπλέιζερς και τον Μάβερικς να είναι επίσημα.
* Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς απέκτησαν από τους Φοίνιξ Σανς τον Σακίλ Ο'Νιλ και έδωσαν τους Μπεν Ουάλας, Σάσα Πάβλοβιτς, το Νο46 του ντραφτ του 2009 και 500.000 δολάρια σε μετρητά.
* Οι Σαν Αντόνιο Σπερς πήραν τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον από τους Μιλγουόκι Μπακς για τους Μπρους Μπόουεν και Κερτ Τόμας. Εστειλαν, δε, τον Φαμπρίτσιο Ομπέρτο στους Ντιτρόιτ Πίστονς που με τη σειρά τους έδωσαν τον Αμιρ Τζόνσον στους Μπακς.
* Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έδωσαν στους Ντάλας Μάβερικς το Νο24 και το Νο56 του ντραφτ του 2009 και τη χειρότερη επιλογή δεύτερου γύρου του ντραφτ του 2010 για το Νο22 του ντραφτ.
* Οι Ατλάντα Χοκς έδωσαν στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τους Εϊσι Λόου και Σπίντι Κλάξτον για τον Τζαμάλ Κρόφορντ.
* Οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς απέκτησαν τους Ράντι Φόι και Μάικ Μίλερ από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς δίνοντας το Νο5 του ντραφτ του 2009 και τους Ολέκσι Πετσέροβ, Ετάν Τόμας και Ντάριους Σονγκάιλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails