Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Humba τεύχος Νο4. Ολα τα καλά...

Με ένα λίαν εντυπωσιακό εξώφυλλο που μας θυμίζει τα νιάτα μας ελέω του θρυλικού Subbuteo και πλούσια αρθρογραφία κυκλοφορεί από σήμερα το 4ο τεύχος του περιοδικού Humba, το μοναδικό fanzine στην Ελλάδα. Για όσους τους… απωθεί η θέα του πράσινου χορταριού, τα παιδιά στο Humba έχουν αφιερώματα και για τη σπυριάρα. Πιο συγκεκριμένα, ένα ξεχωριστό ρετρό αφιέρωμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, την ιδιαίτερη ιστορία του Κρις Τζάκσον ή αλλιώς Μαχμούτ Αμπντούλ Ραούφ που πέρασε και από τα μέρη μας ενώ μη ξεχάσετε να διαβάσετε και την έρευνα για τον αθλητισμό στο Ιράν. Για τους πιο ψαγμένους, το αφιέρωμα στον θρύλο του Τζον Χάμοντ, ενός εκ των διασημότερων… άγνωστων μπασκετμπολιστών του streetbasket στην ιστορία είναι όλα τα λεφτά… Το Humba θα το βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Αλφειός (Κεντρική διάθεση, Χαριλάου Τρικούπη 22, Αθήνα) σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Αγρίνιο, Μεγαλόπολη και Ιωάννινα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

3 σχόλια:

  1. Πρώτα απ'όλα,

    ο παίκτης μπροστά από τον τερματοφύλακα είναι σε θέση οφσάιντ και επηρεάζει τη φάση. Ο μη καταλογισμός της παράβασης είναι ανεπίτρεπτος, όμως έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα και ανάλογες διαιτησίες δεν θα υπάρξουν στο μουντιάλ μας, το...2022.

    Πάμε και στα δικά ΜΑΣ. Χαιρετίζω την άψογη οργανωτική επιτυχία για τέταρτο συνεχές έτος, της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου μπάσκετ από την ελληνική ομοσπονδία.
    Μετά και τη φετινή υπερπροσφορά επιλογών τέλεσης του αγώνα είτε με μαθητές,είτε παλαίμαχους,είτε οργανωμένους, όλα αυτά μάλιστα σε μισοάδειο εώς πολύ άδειο γήοεδο(αναλόγως της επιλογής),αφού ως γνωστόν η πολλή δημοκρατία και συμμετοχικότητα βλάπτει, είμαι πεπεισμένος ότι η συμμετοχή μου και χρηματική συνεισφορά μου στη λίγκα της νοτιοανατολικής Μεσογείου και νοτιοδυτικής Ασίας είναι δεδομένη.

    Μετα τιμής,

    ο Σεϊχης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σειχη μου... Τα είπες όλα! Τι παραπάνω να προσθέσω δηλαδή; Ολο λέω να μείνω αμέτοχος αλλά δεν γίνεται. Και όταν το κάνω μου τη λένε και από πάνω κάποιοι ότι τους "χαλάω" με τη μιζέρια που παραθέτω. Τι να κάνω Σεϊχη μου; Θέλει η πουτάνα να κρυφθεί και η χαρά δεν την αφήνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σείχη,σε καταγγέλουμε! Προωθείς την τηλεδιαιτησία,οπότε απορρίπτεται η ατάκα σου,χαχα.Ευχαριστούμε πάντως.

    Όσο για σένα αγαπητέ μας Γιάννη,θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν υφίσταται "μασώνος" της γενιάς σου και γενιάς μας που να μην του αρέσει το subbuteo. Είναι ένας συλλογικός μύθος για τις γενιές μας κι αν θες να το επεκτείνουμε και λίγο,είναι ένα πολιτισμικό{sic!} στοιχείο που προφανώς και επέτεινε την φήμη του "βασιλέα των σπορ". Σε κάτι τέτοια έχει έλλειμμα η πορτοκαλί.

    Αυτά τα ολίγα,πιστέψτε μας όλοι εσείς οι μπασκετάκηδες θα βρείτε κι άλλα πολλά ωραία για την πορτοκαλί μπάλλα μέσα στις σελίδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails