Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Της ανταλλαγής το... κάγκελο!

Η ανταλλαγή Νικς-Νάγκετς-Γουλβς με πρωταγωνιστή τον Καρμέλο Αντονι φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή! Μπορεί οι ομάδες να περίμεναν την τελευταία στιγμή για να κάνουν τις κινήσεις τους αφού το deadline για τα trades είναι στις 21.00 (ώρα Ελλάδας) της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου αλλά τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν… επικίνδυνα οι φήμες για ανταλλαγές. Νικς, Νετς, Μάβερικς, Σέλτικς, Ρόκετς, Μπλέιζερς και αρκετές άλλες ομάδες εμπλέκονται σε αυτά. Δείτε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν…
Κατευθείαν στο ψητό λοιπόν:
Οι Νάγκετς λέγεται ότι δύο από τους παίκτες που πήραν από τους Νικς και πιο συγκεκριμένα τους Τιμοφέι Μοζγκόφ και Ρέιμοντ Φέλτον θα τους στείλουν στους Νιου Τζέρσεϊ Νετς. Οι Νετς θα δώσουν (πίσω) στους Ντάλας Μάβερικς τον Ντέβιν Χάρις, οι Νάγκετς θα πάρουν από τους Νετς δύο μελλοντικά πικ και οι Νετς θα πάρουν μελλοντικό πικ από τους Μάβερικς. Ιδού σχηματοποιημένο…
Ομάδα
Θα πάρει
Θα δώσει
Νιου Τζέρσεϊ Νετς
Τιμοφέι Μοζγκόφ (Νάγκετς), Ρέιμοντ Φέλτον (Νάγκετς), Επιλογή 1ου γύρου (Ντάλας)
Ντέβιν Χάρις (Ντάλας), Δύο επιλογές 1ου γύρου (Ντένβερ)
Ντάλας Μάβερικς
Ντέβιν Χάρις (Νιου Τζέρσεϊ)
Επιλογή 1ου γύρου (Νιου Τζέρσεϊ)
Ντένβερ Νάγκετς
Δύο επιλογές 1ου γύρου (Ντένβερ)
Τιμοφέι Μοζγκόφ (Νιου Τζέρσεϊ), Ρέιμοντ Φέλτον (Νιου Τζέρσεϊ)

Οι Νετς από τη στιγμή που δεν πήραν τον Καρμέλο στρέφονται σε άλλες ανταλλαγές. Εκτός από την παραπάνω με Μαβερικς και Νάγκετς συζητάνε και μία με το Γκόλντεν Στέιτ που έχει ως εξής:
Ομάδα
Θα πάρει
Νιου Τζέρσεϊ Νετς
Μπρένταν Ράιτ (Γκόλντεν Στέιτ), Νταν Γκατζούριτς (Γκόλντεν Στέιτ)
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Τρόι Μέρφι (Νιου Τζέρσεϊ), Επιλογή 2ου γύρου (Νιου Τζέρσεϊ)

Από τα δύο παραπάνω trade «παίζει» και ένα ακόμη (συνδυασμός) με τους Νετς και τους Μπλέιζερς που θα στείλει τον Χάρις και τον Μέρφι στο Πόρτλαντ και τους Αντρέ Μίλερ και Τζόελ Πριζμπίλα στους Νετς.
Ομάδα
Θα πάρει
Νιου Τζέρσεϊ Νετς
Αντρέ Μίλερ (Πόρτλαντ), Τζόελ Πριζμπίλα (Πόρτλαντ)
Πόρτλαντ Μπλέιζερς
Ντέβιν Χάρις (Νιου Τζέρσεϊ), Τρόι Μέρφι (Νιου Τζέρσεϊ)

Ο Ντέβιν Χάρις των Νετς φαίνεται πως είναι περιζήτητος καθώς το τελευταίο (χρονικά) σενάριο θέλει τους Ατλάντα Χοκς να ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν αφού (δικαίως…) βαρέθηκαν τα σκαμπανεβάσματα του βετεράνου Μάικ Μπίμπι και είναι έτοιμοι να δώσουν μέχρι και τον Τζαμάλ Κρόφορντ το συμβόλαιο του οποίου λήγειτο καλοκαίρι.
Ομάδα
Θα πάρει
Ατλάντα Χοκς
Ντέβιν Χάρις (Νιου Τζέρσεϊ)
Νιου Τζέρσεϊ Νετς
Τζαμάλ Κρόφορντ (Ατλάντα)

Πάμε παρακάτω σε ένα… φρέσκο σενάριο που αφορά σε ανταλλαγή Χιούστον-Μπόστον. Οι Σέλτικς λέγεται ότι θα πάρουν τον Σέιν Μπατίερ για να δώσουν τους τραυματίες αυτή την εποχή Μαρκίς Ντάνιελς και Ντελόντε Ουέστ.
Ομάδα
Θα πάρει
Μπόστον Σέλτικς
Σέιν Μπατίερ (Χιούστον)
Χιούστον Ρόκετς
Μαρκίς Ντάνιελς (Μπόστον), Ντελόντε Ουέστ (Μπόστον)

Στην… αγορά παραμένουν και οι Ντιτρόιτ Πίστονς με τον GM τους Τζο Ντούμαρς να αναζητά… αγοραστές για τους Ριπ Χάμιλτον και Ταισόν Πρινς που πλέον έχουν φάει τα… ψωμιά τους όσον αφορά στους Πίστονς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails