Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Φρατέλο ο... Ουκρανός!

Εχουν… πέραση φαίνεται τελευταία οι σπουδαίοι Αμερικανοί προπονητές στο παγκόσμιο μπάσκετ καθώς μετά τον Ρικ Πιτίνο ο οποίος συμφώνησε να κοουτσάρει την Εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο και τον Τζον Καλιπάρι ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας ένας ακόμη προπονητής, ο Μάικ Φρατέλο είναι το φαβορί να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής Ουκρανίας!
Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Ουκρανίας, ο γνωστός μας από τη θητεία του σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στα μέσα της δεκαετίας του ’90 Αλεκσάντερ Βολκόφ ο οποίος μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας του.
Σε συνέντευξή του λοιπόν ο Βολκόβ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φρατέλο τον οποίο γνωρίζει προσωπικά από το πέρασμά του πριν από δύο δεκαετίες από το ΝΒΑ όταν και έπαιξε στους Ατλάντα Χοκς (1989-92) υπό τις οδηγίες του Φρατέλο.
Ο Φρατέλο ο οποίος στα τέλη Φλεβάρη θα «πατήσει» τα 64 χρόνια είναι σχολιαστής αγώνων του ΝΒΑ αφού η τελευταία ομάδα στο ΝΒΑ στην οποία εργάσθηκε ήταν οι Μέμφις Γκρίζλις τη σεζόν 2006-7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails