Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πάρε τώρα που... πληρώνει!

Οι ώρες μέχρι την ολοκλήρωση των ανταλλαγών στο ΝΒΑ (θυμίζω στις 22.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας) κυλάνε αργά και… βασανιστικά για μας. Πόσο δε μάλλον για τους μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ αφού κάθε λεπτό που περνάει διαρρέουν όλο και περισσότερες φήμες για ανταλλαγές. Μαιάμι, Πόρτλαντ, Ντάλας αλλά και Νιου Γιορκ Νικς (ξανά!) βρίσκονται στο προσκήνιο. Ιδού όλες οι τελευταίες φήμες…
Εχουμε και λέμε λοιπόν…
  • Το Μαϊάμι λέγεται ότι βρίσκεται σε επαφή με τους Ντάλας Μάβερικς αφού ψάχνει για ψηλό. Όπως αποκάλυψε το yahoo οι Χιτ έχουν προτείνει στους Μαβς τον Μάικ Μίλερ (που περισσεύει στα γκαρντ της ομάδας) για να πάρουν τον αναπληρωματικό σέντερ του Ντάλας Μπρένταν Χέιγουντ αφού δεν έχουν δει… προκοπή με τους Ιλγκάουσκας, Νταμπίερ και Αντονι. Για το Μαιάμι «παίζουν» ακόμη τα ονόματα των Νενέ (από το Ντένβερ) και Μέρφι (μόλις χθες επέστρεψε στο Γκόλντεν Στέιτ).
  • Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς ψάχνουν τρόπο να ανταλλάξουν τον Αντρέ Μίλερ και γλυκοκοιτάζουν τον Τζέραλντ Ουάλας των Μπόμπκατς ο οποίος επίσης βρίσκεται στο trading block της ομάδας της Σάρλοτ. Λέγεται μάλιστα ότι το Πόρτλαντ είναι διατεθειμένο να συμπεριλάβει στα ανταλλάγματα και τον Γκρεγκ Οντεν!
  • Σε συζητήσεις βρέθηκαν χθες οι Μπόστον Σέλτικς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους πρώτους να δίνουν τον Νέιτ Ρόμπινσον για κάποιον φόργουορντ. Όμως η ιστορία δεν έχει προχωρήσει…
  • Η Γιούτα, μετά τον Σλόαν και τον Ντερόν Ουίλιαμς είναι έτοιμοι να ολοκληρώσει την… αναδόμησή της αφού ακούγονται έντονα τα ονόματα των Αντρί Κιριλένκο και Πολ Μίλσαπ ενώ «παίζει» και αυτό του Ράτζα Μπελ για τον οποίο ενδιαφέρεται η Μινεσότα.
  • Ο Αϊτινός σέντερ των Σακραμέντο Κινγκ βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο των Νιου Γιορκ Νικς όσο και των Χιούστον Ρόκετς που ψάχνουν για back up ψηλό. Οι φήμες πάντως θέλουν τους Νικς να έχουν βάλει πιο… ψηλά τον πήχη για ψηλό αφού ενδιαφέρονται για τον Μάρκους Κάμπι των Μπλέιζερς με τους τελευταίους πάντως να προτιμούν (λογικό…) να δώσουν τον αναπληρωματικό τους σέντερ Πριζμπίλα παρά τον Κάμπι…
  • Φυσικά το όνομα του Ζακ Ράντολφ των Μέμφις Γκρίζλις συνεχίζει να «παίζει» έντονα αφού ουκ ολίγες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του (Χιούστον, Ορλάντο)
  • Τελευταίο (χρονικά) buzz αφορά στους Μάβερικς που ενδιαφέρονται για τον Ταισόν Πρινς (Ντιτρόιτ) ή τον JR Σμιθ (Ντένβερ) έχοντας βγάλει στο σφυρί τον τραυματία μέχρι το τέλος της σεζόν Καρόν Μπάτλερ.

1 σχόλιο:

  1. Δεν τον βλεπω τον Κινεζο να πραγματοποιει τιποτα εκτος & εαν μας εκπληξει ευχαριστα στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails