Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Το δεκάλεπτο του 37-0 και η... "πτήση"!

Η 13η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος θα μείνει στην ιστορία για δύο λόγους. Ο πρώτος ακούει στο όνομα Σουλεϊμάν Ντιαμπατέ καθώς ο γκαρντ της πρωτοπόρου της βαθμολογίας Ροάν το φινάλε του αγώνα της ομάδας του με τη Βιλερμπάν στο "Αστρομπάλ" και ενώ όλα είχαν κριθεί προσέφερε ένα κάρφωμα που με ευκολία θα κέρδιζε την πρώτη θέση ακόμη και στον διαγωνισμό καρφωμάτων του ΝΒΑ. Ο δεύτερος είχε να κάνει με το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ της ομάδας του Στρασβούργου που στον εκτός έδρας αγώνα με την Ορλεάν όχι μόνο έχασε με το... μυθικό 96-39 αλλά έμεινε άποντη σε όλη τη δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης διάστημα στο οποίο δέχθηκε 37 πόντους!!!

Για τα του καρφώματος του Ντιαμπατέ δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτε παραπάνω από το βίντεο του καρφώματος. Προειδοποίηση: Μετά το τέλος της προβολής κλείστε το στόμα μη μπει καμιά μύγα μέσα...



Οσο για το... επίτευγμα της Στρασμπούρ; Το επι μέρους σκορ 37-0 στη δεύτερη περίοδο τα λέει όλα. Ο αγώνας ήταν... ντέρμπι στην πρώτη περίοδο με το σκορ 13-11 αλλά το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους προηγούμενους... 50-11 οδηγώντας τους στον θρίαμβο με 96-39! Για την ιστορία η Στρασμπούρ είχε 13/49 σουτ εντός πεδιάς και 25 λάθη!

3 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails