Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Το γέλιο της αρκούδας...

Απομένουν σχεδόν 48 ώρες για το τζάμπολ (;) του αγώνα (;) ΑΕΚ-Ηλυσιακού και το θέατρο του παραλόγου του πρωταθλήματος της Α1 είναι έτοιμο να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ βλακείας και ανικανότητας αυτών που το διευθύνουν. Όσοι πιστεύετε ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ζοφριάς καλύτερα να το σκεφτείτε πριν αναχωρήσετε από το σπίτι σας για τα Λιόσια το Σάββατο το απόγευμα γιατί απλά ο αγώνας δεν θα γίνει εκεί, τουλάχιστον σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Όσοι πάλι πιστεύετε ότι το ματς θα γίνει όπως και τα προηγούμενα στο Ελληνικό, καλύτερα να το σκεφτείτε διπλά γιατί ούτε εκεί θα γίνει. Που θα διεξαχθεί; Μάλλον στα όνειρά μας και στους εφιάλτες του ΕΣΑΚΕ, της διοίκησης της ΑΕΚ και του ελληνικού μπάσκετ που πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο αστειότητας.
Το πιθανότερο σενάριο που δείχνει να επικρατεί είναι πως ο αγώνας πολύ... απλά δεν πρόκειται να γίνει λόγω αδυναμίας της ΑΕΚ να βρει γήπεδο. Και μετά; Τι πρόκειται να συμβεί; Απολύτως τίποτα, όπως τίποτα δεν έγινε με τις εικόνες ντροπής της πρεμιέρας, με την παράνομη συμμετοχή ομάδων στο πρωτάθλημα όχι μόνο φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΑΚΕ. Δηλαδή τι; Θα τιμωρηθεί η ΑΕΚ επειδή δεν της δίνουν γήπεδο από τον ΕΣΑΚΕ; Last year. Ποιός θα πάρει την συγκεκριμένη απόφαση να τη στείλει στον Αθλητικό Δικαστή; Ο πρόεδρος Οικονομίδης; Σοβαροί να είμαστε.
Λιγότερο από 48 ώρες πριν το τζάμπολ λοιπόν και δεν υπάρχει γήπεδο για την ΑΕΚ με ευθύνη της ΚΑΕ αλλά και συνυπευθυνότητα του ΕΣΑΚΕ που το επέτρεψε (και) αυτό. Την Πέμπτη, βλέπετε, πήγαν και στα δύο γήπεδα άνθρωποι που εμπλέκονται άμεσα με τον αγώνα (τηλεόραση, αστυνομία κλπ) και από τα δύο πήραν την ίδια απάντηση. "Δεν έχουμε ενημέρωση, δεν θα γίνει εδώ ο αγώνας", είπαν στη Ζοφριά, "εχουμε δικαστική απόφαση" είπαν στο Ελληνικό.
Υπό άλλες συνθήκες, σε κάποια άλλη χώρα, ή αν θέλετε όπως συμβαίνει σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Α1, την Πέμπτη θα σφραγίζονταν στην εφορία τα εισιτήρια της κάθε αναμέτρησης, όπως έγινε για τα υπόλοιπα έξι ματς της αγωνιστικής. Φυσικά, δεν υπάρχει ούτε αυτό γιατί απλά δεν υπάρχει γήπεδο για να γίνει ο αγώνας (σ.σ. ενώ αν υπήρχε η ΑΕΚ θα είχε τυπώσει εισιτήρια, ε;).
Πλέον, το πρωτάθλημα της Α1 έχει ανέβει επίπεδο και από εκεί που όλα όσα συνέβαιναν προκαλούσαν εκνευρισμό, απογοήτευση και απορία, πλέον μόνο γέλια προκαλεί και αγωνία για το τι άλλο θα συμβεί...

3 σχόλια:

  1. Υπαρχουν ωραια ανοιχτα γηπεδακια σε ολο το λεκανοπεδιο...μια ιδεα εριξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διωξτε ολους τους ανικανους. Κατεστρεψαν το καλυτερο αθλημα που εβγαλε ποτε αυτη η χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @crossover
    Εσυ το γραφεις για πλάκα αλλά κάποιοι ίσως το πάρουν σοβαρα...
    @Ανώνυμος
    Και μετά με ποιούς θα γελάμε κάθε εβδομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails