Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Divorced... housewife

Οσο εντυπωσιακή ήταν η γαμήλια τελετή τους στο 17ου αιώνα κάστρο στη Γαλλία, άλλο τόσο βροντερό θα είναι το διαζύγιο ενός εκ των πιο διάσημων… μπασκετικών ζευγαριών στον πλανήτη. Ο Τόνι Πάρκερ και η Εβα Λονγκόρια δεν είναι πλέον μαζί και με τη… βούλα αφού η Λατίνα καλλονή (;) κατέθεσε αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Αντζελες ακολουθώντας σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογη κίνηση του Γάλλου σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς προ τριών ημερών σε δικαστήριο του Τέξας. Δείτε το… σπαρταριστό βίντεο.
Μετά από τρία χρόνια έγγαμου βίου λοιπόν, το λαμπερό ειδύλλιο έφτασε στο τέλος του. Ο 28χρονος Πάρκερ και η κατά 7 χρόνια μεγαλύτερή του Λονκόρια, είχαν παντρευτεί τη μέρα με τα πολλά –τυχέρα;- εφτάρια, δηλαδή στις 7/7/2007 στο Σατό Μπο Λε Βικόμτ, στα περίχωρα του Παρισιού σε έναν παραμυθένιο γάμο σε κάστρο του 17ου αιώνα ενώ στην… ιστορία των σελέμπριτις είχε μείνει και το γαμήλιο πάρτυ που είχε λάβει χώρα μία μέρα μετά στο Σαν Τροπέ.
Την πληροφορία περί επικείμενου διαζυγίου αποκάλυψε το περιοδικό People και δεν διαψεύστηκε από κανέναν αφού άλλωστε εδώ και αρκετούς μήνες είχε διαρρεύσει ότι ο Γάλλος γκαρντ έκανε διάφορες... κουτσουκέλες τις οποίες και έμαθε η Λονγκόρια μέσω γραπτών μηνυμάτων που ανακάλυψε στο κινητό του.
Τιμής ένεκεν για τα τρία χρόνια συμβίωσης του ζευγαριού παρουσιάζουμε ένα σπάνιο… ντοκουμέντο, το ριμέικ του θρυλικού «βίντεο κλιπ» του τραγουδιού Summer Nights από την… επική ταινία των (νιάτων μας) 80’ς Grease με πρωταγωνιστές τον Πάρκερ (με μαλλί αλά… Τραβόλτα) και την Εβα (με ενδυμασία αλά Ολίβια Νιούτον Τζον, κλιπ που γύρισαν το 2009 μαζί με συμπαίκτες του Πάρκερ από τους Σπερς (guest star η μασκότ της ομάδας το Κογιότ) στο πλαίσιο προώθησης φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails