Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Τύφλα να 'χουν οι Monty Python...

Πως το έλεγε η διαφήμιση; «Εχει πλάκα να ψάχνεις το Τζόκερ…» Ε, στον ΕΣΑΚΕ το σλόγκαν θα είναι πλέον «έχει πλάκα να παρακολουθείς την Α1». Η κοροϊδία της λίγκας μπροστά στα μάτια των όσων φιλάθλων έχουν απομείνει να ασχολούνται με αυτό το έκτρωμα που αποκαλούν «πρωτάθλημα μπάσκετ» συνεχίζεται με αμείωτη μάλιστα ένταση αλλά όπως είχα γράψει σε προηγούμενο σχόλιο μόνο αν κάποιος αποφασίσει να μην παίρνει στα σοβαρά τα όσα γίνονται από τον ασόβαρο ΕΣΑΚΕ μπορεί να τη βγάλει καθαρή και να διασκεδάζει κάθε εβδομάδα».
Ενώ λοιπόν μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, 48 ώρες πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό δεν υπήρχε γήπεδο να φιλοξενήσει τον αγώνα με υπαιτιότητα της ΑΕΚ αλλά και συνυπευθυνότητα του ΕΣΑΚΕ που το έχει επιτρέψει στην ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν να μην έχει δηλώσει δεύτερη έδρα (όπως είναι υποχρεωμένη βάσει κανονισμού) τελικά βρέθηκε η… Σολομώντεια λύση να γίνει ο αγώνας «χαριστικά» στο Ελληνικό και παρά τη υπέρ τους δικαστική απόφαση που έχουν τα Ολυμπιακά Ακίνητα, αλλά χωρίς φιλάθλους. Γιατί; Επειδή, λέει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, η ΑΕΚ δεν έστειλε αντίγραφο του πρακτικού-πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων! Και να κάνω εδώ μία απλή ερώτηση; Πότε έστειλε η ΑΕΚ για τελευταία φορά το συγκεκριμένο αντίγραφο για εντός έδρας αγώνα της στην Α1 όχι μόνο φέτος αλλά και πέρυσι; Πιστεύετε ότι θα απαντήσει κάποιος από τον ΕΣΑΚΕ στο ερώτημα αυτό; Μην απατάστε. Ως συνήθως θα γίνει όπως λέμε και στο χωριό μου… γαργάρα.
Τώρα θυμήθηκαν στον ΕΣΑΚΕ την εφαρμογή των κανονισμών; Όταν ομάδες αγωνίζονται δίχως led στους τηλεοπτικούς εντός έδρας αγώνες τους, όταν αλλάζουν το πρόγραμμα των αγώνων με πρακτικές αποφασίζουμε και διατάζουμε, όταν επιτρέπουν σε ομάδες να αγωνίζονται δίχως να έχουν τα στοιχειώδη απαραίτητα έγγραφα, όταν υπάρχουν εκατοντάδες απλήρωτοι παίκτες σε πολλές ΚΑΕ, όταν γίνονται αγώνες με το έτσι θέλω παρουσία των ΜΑΤ, τους κανονισμούς τους ξέχασαν;
Μας δουλεύουν μπροστά στα μάτια μας και εμείς συνεχίζουμε να τους ανεχόμαστε. Μία όχι απλά ανίκανη αλλά επικίνδυνη λίγκα που κάνει φιλότιμες προσπάθειες, και πρέπει να της το αναγνωρίσουμε να διώξει και τους τελευταίους ρομαντικούς από τα γήπεδα.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά το διασκεδάζω αφάνταστα κάθε εβδομάδα. Κάθε αγωνιστική και κάτι καινούργιο και κάτι πρωτότυπο από μία «ανήσυχη» λίγκα που δεν μας αφήνει να πλήξουμε. Η διασκέδαση πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, το γέλιο που μας προσφέρει είναι άφθονο και το μόνο που έχουμε να σκεφτόμαστε ενόψει της επόμενης αγωνιστικής είναι «τι άλλο θα δούμε;». Ομολογώ ότι έχω εμπιστοσύνη στη λίγκα. Θα τα καταφέρει για μία ακόμη φορά. Keep up the good work

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails