Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Η Μπανβίτ στην Ευρωλίγκα!

Οπως πέρυσι που η ουκρανική Αζόβμας είχε δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχει στα προκριματικά της Ευρωλίγκα (ανοίγοντας τον δρόμο για τον Αρη) έτσι και φέτος, μία λετονική αυτή τη φορά ομάδα, η πρωταθλήτρια Μπαρόνς Ρίγα αποσύρθηκε από τη διοργάνωση. Η δε Ευρωλίγκα, για μία ακόμη φορά (όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε) δεν κοίταξε προς... Ελλάδα μεριά αλλά λίγο πιο ανατολικά και επέλεξε ως αντικαταστάτρια ομάδα της Μπαρόνς, την τουρκική Μπανβίτ!
Η Μπανβίτ που κατέκτησε την 3η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Τουρκίας και αποκλείσθηκε στα ημιτελικά των πλέι-οφ από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Φενέρμπαξε/Ούλκερ είναι μία ομάδα με μόλις 16 χρόνια ζωής (ιδρύθηκε το 1994) και έχει έδρα την πόλη Μπαντουρμά στα νότια παράλια της θάλασσας του Μαρμαρά.

3 σχόλια:

  1. Bandirma ρε Γιαννη ::)))...(.η πρωην Ελληνικη Πανορμος)

    Βασιλης-Πειραιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kατα τ'αλλα ας προσεχαμε...
    Ο Οικονομιδης ξεκινησε τη θητεια του με μια μεγαλη επιτυχια.....

    Βασιλης-Πειραιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Βασιλης
    Καλά, δεν θα τα χαλάσουμε στην προφορά, αν και νομίζω ότι προφέρεται κάτι μεταξύ "ι" και "ου" στα τούρκικα και ειναι όντως η πρώην ελληνική πόλη Πάνορμος. Οσο για το 2ο σκέλος; Δηλαδή τι περίμενες; Το γραφω για μια ακομη φορά. Ο Οικονομίδης δεν φταίει. Αυτόν έβαλαν σύσσωμες οι ΚΑΕ σε αυτή τη θέση, αυτά (δεν) κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails